TEKNISK ISOLERING

Brannbeskyttelse og lyddemping for sanitære anlegg er temaer som Johnny Skeide, salgsingeniør i GLAVA® vil snakke om på seminar.

Fagseminar om lyd og brann

Geberit inviterer til seminar der GLAVAs Johnny Skeide både skal gå gjennom kravene til brannisolering for sanitære anlegg og dele tips til de beste løsningene. 

– Vi er veldig glade for at Geberit retter oppmerksomheten mot dette, og for at vi  i GLAVA® får mulighet til å være med. Disse seminarene har vært veldig populære tidligere, fordi deltakerne opplever at de får nyttige og konkrete råd, sier salgsingeniør Johnny Skeide i GLAVA®.

Fagseminaret arrangeres i Bergen og Stavanger 15. og 16. mai.
I invitasjonen lover Geberit deltakerne ny kunnskap om ”lyddemping, byggeeffektivitet og brannbeskyttelse i sanitære installasjoner”, noe som blir viktigere i tråd med at kravene til bokomfort øker.

 I tillegg til Skeide vil seniorkonsulent Arvid Aalen i Geberit og rådgiver Knut Haugen i Brekke & Strand Akustikk holde foredrag om utførelse av sanitæranlegg og kravene til lyd og akustikk.

– Jeg vil gå gjennom hvilke krav Teknisk forskrift stiller til brannisolering, og den praktiske utførelsen. Hvordan du gjør det på best måte, og hvordan du også  dokumenterer de løsningene du velger, sier Skeide.

Seminarene er gratis og inkluderer lunsj. Påmeldingsfrist er 28. april

Her melder du deg på