HnH Isolasjon isolerer kanaler med GLAVA® TEKNISK ISOLERING

HnH Isolering er i gang med teknsik isolering av Najosnalmuseet i Oslo. I forkant ble GLAVA® koblet inn som rådgiver.

Bruker GLAVA® som rådgiver

Isolering av rør og kanaler krever kompetanse og oppdatert kunnskap om nye standarder, lover og regler. I GLAVA® kan vi bidra som en god rådgiver i prosjektet. 

GLAVA® isolasjon er lett i vekt, og har bedre isolasjonsevne enn andre typer isolasjon. Det er en forskjell gutta i HnH Isolering merker.

Når Skovly Vest, et næringslokale og boliger på Jessheim, skulle bygges stod HnH Isolering AS fra Son for isoleringsjobben. De er en av mange bedrifter som i økende grad benytter GLAVA® som isolasjonsleverandør.

Daglig leder i HnH Isolering, Lars Øivind Pettersen, forklarer hvorfor:

– Vi bruker GLAVA® mer og mer, siden de er blitt mye bedre på leveranser. Vi har en avtale der vi kan bestille varene før klokka to, og få de levert allerede dagen etter. Det er gull verdt.

Det er flere grunner til at Lars Øivind og firmaet velger GLAVA®.

– Selv om mange isolasjonsprodukter ser like ut, skiller GLAVA® seg ut på lamellmatter. Gutta foretrekker å bruke disse, fordi de tåler røffere behandling og har en fast isolasjon som holder jevn tykkelse.

Flere fordeler
– Den lave vekten på U Protect brannisolasjon gjør det enklere å transportere pakkene rundt på byggeplassen, spesielt der du ikke får med deg jekktralle. Med bedre isolasjonsevne er selve isolasjonen tynnere. Så når konkurrentene tilbyr 90 mm isolasjon, kan GLAVA® gjøre den samme jobben med 80 mm. En centimeter har mye å si når det er dårlig med plass.

Nye krav
Ikke alle har fått med seg de nye kravene til tykkelser for brannisolering av kanaler. Lars Øivind sier det byr på utfordringer.

– Ved prosjektering merker vi at ikke alle er like godt informert om de nye kravene, som i bunn og grunn har ført til mer og tykkere isolasjon på kanaler. Mange bruker fortsatt utgåtte løsninger med tynnere isolasjon, men som profesjonelle er det vår jobb å informere om hvordan det egentlig skal være. Her har GLAVA gjort en god jobb. De er flinke til å informere markedet. Stort sett har det blitt mye bedre, men bransjen har fortsatt en jobb å gjøre.

Spesielt fornøyd er Lars Øivind med salgsapparatet til GLAVA®, og han ønsker å trekke frem et eksempel:

– Nå jobber vi med det nye Nasjonalmuseet i Oslo. I forkant hentet vi inn GLAVA® sine rådgivere for å hjelpe oss med avtalen. De tok seg av alt det tekniske og oppfølgingen etterpå. På den måten kan vi fokusere på å gjøre jobben vår. Det var veldig godt å ha dem på laget, og jobben de gjorde i salgsprosessen ved dette prosjektet var en av grunnene til at vi valgte å gå med GLAVA®. De skal også ha skryt for at byggeprosjektet på Jessheim ble et sunt og godt prosjekt for oss.

Få full kontroll med app
GLAVA® har utviklet et egen app for isolasjon av rør og kanaler.

– Det er en app vi bruker mye. Den er brukervennlig, og du trenger ikke så mye innføring i hvordan den fungerer. Ofte sitter vi sammen med kunden og plotter inn informasjon, så får vi svaret vi trenger der og da. Det er veldig nyttig for oss.

LAST NED APPEN HER