TEKNISK ISOLERING

Vi i GLAVA® er på plass på VVS-dagene på Norges Varemesse på LIllestrøm 19.-21.oktober.

Møt oss på VVS-dagene!

VVS-dagene er en god mulighet til å hilse på oss og bli oppdatert på nye produkter. Vi i GLAVA® forklarer deg alt du trenger å vite om de nye kravene til isolering av rør. Vi ses 19.-21. oktober!

VVS-dagene er Skandinavias største fagmesse innen VVS-teknikk og arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi i GLAVA® er på plass for å vise fram de viktigste produktene for VVS og teknisk isolering av rør og kanaler. Vi kan også fortelle om det viktigste å vite om de nye kravene til isolering av rør

Les mer om VVS-dagene

De nye kravene
På VVS-dagene kan du snakke med oss om hva som er nytt og hvilke produkter som er tilpasset de nye kravene. Det viktigste er: Det er nå et tydeligere krav til at rør, utstyr og kanaler som er knyttet til bygningens varmesystem skal isoleres. Hensikten med kravet er at isolering skal redusere unødvendig tap av varme og redusere et eventuelt kjølebehov. 

Møt oss på stand C 02-16 – vi har flere nyheter vi vil vise:

Forhåndsregistrer deg som besøkende til VVS-dagene her

VINN MED GLAVA®!

Husk at din bedrift kan vinne varm lunsj med GLAVA® på byggeplassen - meld deg på her! 
Skriv i kommentarfeltet på GLAVAs Facebook.
Les mer om VINN MED GLAVA®

GLAVAFLEX 1-2-3 er en mer fleksibel metode for å isolere kalde rør.

GLAVAFLEX 1-2-3 er en mer fleksibel metode for å isolere kalde rør.

Årets nyhet for kalde rør
Årets nyhet er GLAVAFLEX 1-2-3, en mer fleksibel metode for å isolere kalde rør. Produktet leveres på rull og er enkelt å ta med seg i bilen. Det gir mindre avkapp og er enkelt å feste på rørene. Effekten er først og fremst lavere energibruk og det gir jevnere temperatur i rørene. Isolering med GLAVAFLEX 1-2-3 reduserer dessuten faren for kondens. Vi vet at effektiv håndtering er viktig for den utførende rørlegger. Derfor sier vi at skadeforebygging, helse, komfort og reduksjon av energiutgifter er viktige argumenter for å isolere kalde rør og VVS-installasjoner. 
Les mer om GLAVAFLEX® 

ULTIMATE - for isolering av kanaler
En annen GLAVA-nyhet er våre Ultimate-produkter for isolering av ventilasjonskanaler. Dette er markedets tynneste og letteste isolasjonen for brannisolering av kanaler. ULTIMATE U Protect sitt system for brannisolering av ventilasjonskanaler består av løsninger med plater og nettingmatter.

Les mer om kravene til brannisolering av ventilasjonskanaler

Fra 2014 ble det iverksatt nye krav til brannisolering av kanaler. Disse har betydning for både prosjekterende og utførende. 

Vi ses på VVS-dagene! PS. Vi har skikkelig god is på standen vår - godt isolert!