AKTUELT

Slik ser de nye nettsidene ut på mobil. Nye Glava.no er tilpasset alle skjermstørrelser.

Velkommen til våre nye sider!

Vi har pusset opp og bygd om nettsidene våre, slik at innholdet er mer tilgjengelig for deg som håndverker, bruker og besøkende - både proff og forbruker. Håper du liker de nye sidene!

Den visuelle endringen har du sikkert allerede lagt merke til, med lettere, lysere og mer brukervennlig design. Det viktigste er at vi har lagt om til lettere og mer funksjonelle nettsider. Det har vært en lang og grundig prosess for å komme hit. Nå er resultatet klart!

Alle beskrivelser av løsninger, produktgrupper og dokumentasjon finner du som tidligere under hver enkelt seksjon. Navigeringen er gjort enklere med tydelig inndeling i produkter, løsninger og dokumentasjon. Velg riktig fane og finn enkelt fram til innholdet du søker.

De viktigste forbedringene er omlegging til responsivt design, som betyr at innholdet tilpasser seg størrelsen på skjermen automatisk. Dette er særlig viktig for alle som brukerglava.no på mobilskjermer, ute på byggeplass eller i butikk. Navigasjon og sideprioritering er tilpasset brukernes ønsker og behov.

I overgangen vil det være sider og artikler som har mangler, men vi jobber hele tiden med å utvikle nettstedet til en god verktøykasse for håndverkere og husbyggere, byggaktører og hjemmesnekkere. 

Lykke til med besøket på nettsiden vår!