Denne eneboligen, bygd som egenregiprosjekt i Os (Hordaland) av Norgeshus Byggmester Kjell Aarvik AS, ble kåret til fjorårets småhusprosjekt. Arkitekt er John Birger Grytdal. AKTUELT

Denne eneboligen, bygd som egenregiprosjekt i Os (Hordaland) av Norgeshus Byggmester Kjell Aarvik AS, ble kåret til fjorårets småhusprosjekt 2017. Arkitekt er John Birger Grytdal.

Bli med på årets Boligkonferanse

Meld deg på Boligkonferansen 2018 og bli oppdatert om det viktigste som skjer i bransjen. Få med deg kåringen av årets beste boligprosjekter!

Det er aktuelle temaer og gode foredragsholdere på årets boligkonferanse, på Meet Ullevaal Stadion 24. april 2018. Ikke gå glipp av begivenheten!

Boligkonferansen vil ta for seg finansiering, boligbehov, kjøpskapasitet og planlegging av nye boligområder. Digitalisering av verdikjeden står også på dagsordenen.

Spennende foredragsholdere

Blant foredragsholderne du møter på konferansen, er finansminister Siv Jensen, visekonsernsjef Daniel K. Siraj i OBOS og sjeføkonom Kjersti Haugland i DNB.

GLAVA, NorDan, Optimera og Boligprodusentenes Forening deler for niende gang ut priser for «Årets småhusprosjekt», «Årets leilighetsprosjekt» og «Årets fritidsboligprosjekt».

Kritierer for Årets boligprosjekt

Ett av kriteriene for innmeldte prosjekter har vært at de må kunne være et forbilde for næringen innenfor flest mulig av disse kvalitetene:

  • Særpreg og nyskaping
  • Energi og klima
  • Byggekostnader
  • Bokvalitet (byggeskikk/arkitektur, planløsning og brukbarhet, inneklima)
  • Standardisering
  • Bruk av BIM

Vinnerne offentliggjøres på Boligkonferansen 24. april 2018.

Vi ses!