Få fart på byggfag!

I høst har vi kjørt en kampanje der en heldig byggfagelev kunne vinne en GLAVA-pimpet moped. Med den elektriske mopeden kan vinneren få litt ekstra frihet og fart under utdanninga. Få fart på byggfag!

I GLAVA® heier vi på alle som har valgt byggfag. Ikke bare har du valgt en spennende karriere for deg selv, men det er også en viktig jobb. Som håndverker er du med på å bygge Norge, bokstavelig talt, i tillegg gjør du en viktig innsats for miljøet. Følg med på vår instagram-profil @glavaisolasjon!

Nå har vi trukket den heldige vinneren, som ble Marcus Jensen i 2BA på byggfaglinja på Gjøvik vgs. Vi gratulerer!  


HVORFOR MOPED?

Når du tenker over det, har en elektrisk moped mange felles egenskaper med Glava Isolasjon. Bare se i filmene under! Dessuten er mopeden en ganske kul premie for byggfagelever, som ennå ikke kan kjøre bil. Gul er den også – kanskje den kuleste fargen av dem alle.

VINN MOPEDEN

Som byggfagelev kan du vinne denne GLAVA-gule elektriske mopeden. Alt du trenger å gjøre er å følge med på vår Instagram-profil @glavaisolasjon, eller møt opp på Bygg Reis deg!

KOM PÅ BYGG REIS DEG

Bygg Reis Deg er en byggfagmesse som foregår på Lillestrøm 16.-19. oktober. Her kan du lære om alt det spennende som skjer i bransjen, samt se på alt det rare de forskjellige aktørene stiller ut. GLAVA® har selvfølgelig egen stand, der den elektriske mopeden står utstilt.

KORT OM MOPEDEN

Kul, toppmoderne og banebrytende elektrisk moped med LED-lys. Energieffektiv motor fra BOSCH med høy utveksling og rask akselerasjon. Rekkevidde på hele 160 km med to batterier. (Modell: Super Soco TS 1200R)

Sjekk ut hvor bra el-mopeden er!

 

 

Din jobb er viktig for miljøet

Å isolere og vindtette riktig er en viktig jobb. Det er naturligvis avgjørende for de som skal bruke bygget – riktig utført isolasjonsjobb har mye å si for komforten – men det er også viktig for miljøet. En godt utført isolasjonsjobb gjør nemlig at byggene bruker mindre energi. I stedet for at byggene lekker varme, kan energien i stedet brukes på smartere måter. Det er bra for miljøet – både i Norge og resten av verden.Det er noe å tenke på neste gang du isolerer. Når du gjør jobben skikkelig, så gjør du faktisk en real innsats for klimaet!

PÅ LAG MED BYGGFAG

Byggfagelever skal bygge for en best mulig fremtid. Derfor gjør vi vårt beste for å bygge kunnskap og stolthet for faget. Dette gjør vi blant annet gjennom GLAVA® Ung & Lovende, en årlig kåring av den lærlingen som har utviklet seg mest gjennom lærlingetiden. (Under kan du se video av fjorårets vinner)

Dette kan bli deg! Årets nominasjoner starter i november på vår Facebook-profil.