Den primære hensikten med akustikkplater, er å få ned støynivået. Himlinger og veggabsorbenter reduserer etterklangstiden og skaper gode rom å være i. Næringsbygg og industribygg

Den primære hensikten med akustisk regulering av et rom, er å få ned støynivået. Himlinger og veggabsorbenter reduserer etterklangstiden og skaper gode rom å være i.

Bygg optimalt innemiljø i næringsbygg

Mange er plaget med støy på jobben. Uønsket lyd kan dempes med enkle tiltak for å få et behagelig og godt arbeidsmiljø.

Det stilles spesielle krav til akustikk i kontorlandskap, resepsjoner, kantiner, eller verksteder. Himlinger gir bedre atmosfære og demper støy i store, åpne lokaler. Den primære hensikten med akustisk regulering av et rom, er å få ned støynivået. Himlinger og veggabsorbenter reduserer etterklangstiden og skaper gode rom å være i, med optimal akustikk.

DEMPER LYD MED VEGGABSORBENTER

Veggabsorbenter bidrar til å absorbere lyden tett ved lydkilden. Telefonsamtaler kan være forstyrrende for andre i kontorlandskap, og mange bruker hodetelefoner for å kunne konsentrere seg. Med gode absorbenter på veggene vil slike forstyrrende elementer reduseres betydelig.

REDUSER EKKO I ROMMET

«Flutterekko» er et kort, høyfrekvent ekko som ofte oppleves i møterom. Det oppstår når vi har harde, parallelle veggflater der lyden slår frem og tilbake horisontalt. Vi merker spesielt at konsonanter som «s» og «t» forplanter seg i rommet. Optimale møterom og kontorer kan oppnåes med fritthengende himlinger, som også er designelementer i seg selv.

Les mer om: Bygge med himlinger

Lurer du på noe. Ta kontakt med en av våre dyktige fagfolk, så hjelper vi deg.

Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev.