Næringsbygg og industribygg

Spesialdimensjoner

Valget av dimensjoner på himlingsplatene kan i stor grad prege rommets arkitektur og størrelsesinntrykk.

GLAVA® har derfor lagt vekt på en fleksibel produksjon av spesialformater på egenproduserte plater, spesielt for produkttypen GLAVA® VENUS til kontorbygg etc. Spesialdimensjoner kan produseres som regel innenfor rammen 1200 x 2400 mm med minimum bredde på 300 mm. En grei tommelfinger-regel er at dersom bredden er max 600 mm, kan lengden være opp til 2400 mm med 17 mm tykkelse. Dersom bredden er mellom 600 og 1200 mm bør tykkelsen økes til 40 mm, med lengder over 1200 mm. Prisene på spesial vil variere med kvantum og dimensjoner.

Det vil alltid måtte påregnes leveringstid og omstillingstillegg på alle spesialdimensjoner. Leveringstid og omstillingskostnader vil variere med dimensjoner og kvantum, men generelt kan det dreie seg om 4 - 6 uker.

Ta alltid kontakt med GLAVA® før du velger spesialdimensjon, slik at vi kan tilpasse et prisgunstig tilbud og en bekreftet leveringstid.

Valg av moduler
Ved bruk av T-24 profilsystem skal man vite at bæreprofilene er forsynt med fikserings-hull til tverrprofilene for hver 100 mm. Uten noen spesialløsninger for bæresystemet kan man således variere den ene lengden på platene fra opp til 2400 mm (i 100 mm sprang) dersom den andre lengden er 600 eller 1200 mm(standard tverrprofiler). Man kan også variere med forskjellige dimensjoner i samme flate. Med spesialtilpasset tverrprofil-lengde kan du da varierer med flere dimensjoner. 

Spesialdimensjoner

 
Eksempel 1

Eksempel 2


SPESIALDIMENSJONER ECOPHON PRODUKTER

Det er naturligvis også mulig å få spesialdimensjoner av Ecophon-produkter, men kvantumene bør være høyere og leveringstiden må vanligvis aksepteres lengere, enn for Glava Venus. Ecophon produseres i Sverige og vi må innhente pris og leveringstid på disse produktene i hvert enkelt tilfelle. Gå til ecophon.se

Lurer du på noe. Ta kontakt med en av våre dyktige fagfolk, så hjelper vi deg.

Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev.