Distriktssjef Midt-Norge - Tak

Takavdelingen samarbeider med de største takentreprenørene i Norge og ønsker nå å forsterke sin posisjon ytterligere i Midt-Norge og nordover. Vil du jobbe for et av Norges mest annerkjente varemerker i Bygg- og anleggsbransjen er dette en mulighet du ikke bør gå glipp av!

Som Distriktssjef Midt-Norge vil ditt hovedansvar være å utvikle og forsterke samarbeidet med våre kunder fra Sør-Trøndelag og nordover. Kundeporteføljen består av kjente og solide takentreprenører som krever tett oppfølging. Dine hoved arbeidsoppgaver er å identifisere nye prosjekter, utarbeide tilbud og løsningsforslag med våre takprodukter. Du vil planlegge og gjennomføre faglige markedsaktiviteter for å tilføre våre kunder merverdi i form av kompetanse.Du vil være operativ og drive salgsprosessen fra a-å med god støtte fra tegnekontor og logistikkavdeling. Samspill med øvrig salgsorganisasjon er også sentralt for å lykkes i rollen.

Vi søker deg med som har "passion" for salg. Vi vil prioritere de som kan vise til gode salgsresultater fra byggevarebransjen, og som har erfaring med teknisk prosjektsalg rettet mot entreprenører og sluttbrukere. Har du en yrkesfaglig og byggteknisk bakgrunn, så ser vi det som en fordel. Du er en tillitsskapende person som setter kunden først, og evner å skape langsiktige relasjoner. Rollen vil kreve at du jobber strukturert og målrettet. Er du en lagspiller som innvolverer, deler og kan spille andre gode så vil du passe godt inn hos oss.Vi vil foretrekke at du bor sentralt i Sør-Trøndelag da våre største kunder er i dette området. Vi har en fabrikk i Stjørdal som representerer et sterkt fagmiljø som du vil ha stor glede av.

Vi tilbyr en meget spennende og morsom hverdag i et solid selskap med et sterkt leveransefokus. Du kommer inn i en organisasjon med dyktige og lojale kolleger som alle er meget stolte av GLAVA som merkevare. Ser du etter et godt arbeidsmiljø med gode rammebetingelser for å kunne lykkes så kan dette være din mulighet.
Vi har gjort store investeringer i de senere årene for å kunne tilby markedet det beste av isolasjonsløsninger. Du vil her være med på en spennende reise.

Er dette en rolle som trigger og du ønsker å vite mer om stillingen er du velkommen til å kontakte rekrutteringsselskapet SalesJobs ved Ken-Robin Utvik på mobil 926 04 175. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.