close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Wall Selector fra Gyproc

Wall Selector hjelper deg med å finne riktig produkt til innervegg. Bruk Wall Selector for å velge gipsvegg.

Med Wall-Selector kan du velge vegger som passer til ditt prosjekt ut fra gjeldende funksjonskrav som lyd, brann, stabilitet/styrke og ønsket overflate. Resultatet viser forslag på veggtyper som matcher dine kriterier. 

 

Nyheter

Gyproc Håndbok

I håndboken finner du de vesentlige prosjekterings-detaljene til Gyproc systemer. Bruk den for valg av konstruksjoner og detaljløsninger.

Innervegg

Gyproc ErgoLite – vår letteste gipsplate

Gyproc ErgoLite er vår letteste gipsplate. Den veier 25 prosent mindre enn en standardgipsplate. Likevel bevares de samme egenskapene som i en god gipsplate. ErgoLite er lettere å løfte og kroppsbelastningen er mindre enn med tradisjonelle gipsplater - større veggflater kan kles raskere.

Innervegg

Gips som tåler en trøkk

Gyproc Habito er en sterk gipsplate som tåler mye, samtidig som du kan henge ting rett på de slette veggene.