GLAVA® Ringmur

GLAVA® Ringmur-system er isolering, forskaling og fasade i et og samme produkt. En komplett løsning for støping av gulv på grunn.

GLAVA® Ringmur

En rasjonell, arbeidsbesparende og teknisk fullverdig måte å sette opp ringmuren på er å benytte GLAVA® Ringmursystem.  Ringmurselementet er skåret i 45 grader i endene. Dette gjør at man kun forholder seg til ett element for hele muren samt utvendige og innvendige hjørner. Elementene låses sammen ved hjelp av et solid låsestavsystem. Sammen med GLAVA® Såleblokk kan ringmurselementet brukes på nærmest alle grunnforhold.

Ved telefarlig grunn er det nødvendig å markisolere utenfor fundamentet. Benytt STYROFOAM™ XPS. Nødvendig tykkelse og bredde på isolasjonen finner du i mengdeberegningsprogrammet lenger ned på siden.

Isolert gulv på grunn skal ligge på et minst 100mm tykt drenerende lag med pukk eller singel. Kravene til isolasjonstykkelse vil ligge et sted rundt 200 mm avhengig av grunnforhold og bygningens størrelse. Isolasjonen bør legges i to lag med forskutte skjøter. Det benyttes normalt GLAVA® EPS S80. Er det fuktig grunn anbefaler vi at det brukes 5 cm STYROFOAM™ XPS som nederste isolasjonslag.

Fordeler med GLAVA® Ringmur:

- Kun ett element å forholde seg til
- Isolering, forskaling og fasade i ett og samme produkt
- Ringmurselementes lengde er kun 1200 mm.
- Kan lett håndteres av 1 person
- Effektiv og solid låsing av ringmur med låsestaver
- Såleblokken har eget låsesystem i EPS
- Kort monteringstid
- Ringmur og såle kan støpes samtidig
- Innehar NBI Teknisk godkjenning nr. 2602

Beregn din ringmur: GLAVA® Ringmur mengdeberegning

Lurer du på noe. Ta kontakt med en av våre dyktige fagfolk, så hjelper vi deg.

Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev.