Fasadesystemer

Pluss system

GLAVA® Pluss System egner seg godt til isolering av både rehabilitering og nybygg. Den isolerte stenderen minimerer kuldebroer og gir et kontinuerlig isolasjonssjikt.

GLAVA® Pluss System består av stendere laget av stuket glassull (stående fibre) med pålimt treverk. Stuking av glassull gir høy trykkstyrke kombinert med lav vekt. Treverket er stykker av bord som er fingerskjøtet og limt for høy stivhet og minimal kuving. Stenderen kommer i to utgaver. Stender 1 har treverk kun på én side, mens stender 2 har treverk på begge sider. Treverket er ikke gjennomgående, men er limt til den trykkfaste glassullen. Dette minimerer kuldebroer, og gir et homogent isolasjonssjikt.

Tilbehøret består av skruer, skiver, U-beslag og U-bøyler.

GLAVA® Pluss System egner seg godt til både rehabilitering og nybygg.
Systemet festes i bærende ytterveggskonstruksjoner av massivtre, stenderverk av tre, betong, tegl og pore-/gassbetong.

Systemet er enkelt, raskt og lett å håndtere, og det monteres med helt vanlig håndverktøy. I tillegg er det meget fleksibelt med tanke på valg av kledning, noe som gir stor arkitektonisk frihet – særlig ved rehabilitering. I tillegg kan f.eks. nytt elektrisk anlegg og/eller ventilasjonsanlegg legges skjult inn i veggen. Det er enkelt å skjære i isolasjonen med en god kniv.

Ved rehabilitering bør man vurdere behovet for etterisolering av kjellervegg eller ringmur, og dette bør gjøres før man starter med montering av systemet. 

 

Lurer du på noe. Ta kontakt med en av våre dyktige fagfolk, så hjelper vi deg.

Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev.