Vind-/damptetting

Vindtetting av tak

En vindtett, fuktsikker og energieffektiv takkonstruksjon krever et moderne, kombinert undertak.

VEMPRO™ R+ Diffusjonsåpent undertak

Ved bruk av VEMPRO™ R+ blir taket diffusjonsåpent, og vindtett fra gavl til gavl i samme operasjon. VEMPRO™ R+ er beregnet på alle typer skråtak med minimum 15° takfall med opplektet taktekking. VEMPRO™ R+ legges rett på sperrer/isolasjon og krever ingen separat luftspalte mellom isolasjon og undertak.
Produktet monteres på tvers av taksperrene og har selvklebende omlegg som fester godt selv i kaldt og vått norsk klima. Filtbelegget på undersiden av duken
hindrer kondens både i byggeperioden og ved væromslag under hele byggets levetid. VEMPRO™ R+ leveres i ruller i dimensjon, 1,5 x 50 m har lav vekt og er lett å jobbe med.VEMPRO™ R+ egner seg også godt på bordtak som fullisoleres på undersiden, som for eksempel gamle loft.

VEMPRO™ R+ undertak er:
• svært diffusjonsåpent og vindtett
• solid, sterkt og føylig materiale
• god gjennomtrampsmotstand gir økt sikkerhet
under arbeid
• filtbelegg på undersiden gir effektiv absorbsjon
av kondens
• sikker klebekant, testet for bruk under norske
værforhold
• Teknisk godkjenning nr. 20016 fra Sintef.

Kilrennemembran

Brukes til utførelse av vinkelrenne med bygningsplate og kilrennemembran. Membranen brukes istedet for et underbeslag. Det er viktig at undertaket holdes luft- og vanntett i vinkelrennen.Omlegget på VEMPRO™ R+ brettes inn og sikres med lim og fugemasse eller GLAVA® Dobbeltsidig Tettebånd.

Lurer du på noe. Ta kontakt med en av våre dyktige fagfolk, så hjelper vi deg.

Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev.