Dette er det gule skiftet

1,2 millioner norske hjem lekker energi. Skal vi nå klimamålene holder det ikke å produsere ny energi, vi må også ta vare på den vi har. I tiden fremover har både håndverkere og alle som eier bolig en viktig rolle, men også våre folkevalgte må legge til rette slik at vi som samfunn kan møte fremtidens krav til isolering.

Har du bidratt til energieffektivisering? Registrer boligen her

Dyktige håndverkere er en viktig brikke i det grønne skiftet

Nær halvparten av håndverkerne vi spurte i vår undersøkelse sier de ser en voksende interesse for energieffektivisering blant sine privatkunder sammenlignet med for tre år siden. Det gir håndverkere en utrolig viktig rolle, både som rådgivere og i det faktiske arbeidet med å få norske hjem mer energieffektive.

For å synliggjøre den fantastiske jobben som gjøres og motivere alle til å gjøre ennå mer skal vi løfte frem gode eksempler og viktige ledestjerner innenfor faget. Da trenger vi deg med på laget.

Vår rolle

Vi i Glava skal bidra med det vi kan best; gode råd og opplæring, smarte løsninger, og produkter og tjenester som gjør det lettere å stoppe sløsingen av vår dyrbare energi!

Etterisolering

Etterisolere hus fra 70-tallet: Halver oppvarmingsbehovet

Bor du i et hus fra 60- eller 70-tallet, er det en stor mulighet for at huset ditt lekker energi. 

Energioppgradering av borettslag med Enova-støtte

To borettslag på Oppsal i Oslo får en velfortjent energioppgradering etter 60 år. Effektene for beboerne er bedre inneklima, mindre støy og lavere energiforbruk.