close-pop-up.svg

Skap unike rom

Kan hensyn til god akustikk ivareta kravet til unikt design?
Ja, skroll ned for å se.

Ecophon – lyden av godt design

Oppdag Ecophons verden av akustikkløsninger, skreddersydd for alle typer rom og bygg. Se utvalget av Ecophons himlinger og unike design.

God arkitektur treffer alle sansene

Følelsen av å høre til i et rom – det visuelle uttrykket, luktene, og ikke minst: lydene. Vi lever i en tid med mye støy og stress. Lydene rundt oss påvirker helsen og trivselen vår – vi trenger stillhet og gode lydmiljøer. 
 
Oppdag Ecophons verden av akustikkløsninger, skreddersydd for alle typer rom og bygg. Våre løsninger har uendelige designmuligheter, og kommer i ulike former, farger, overflater og strukturer.  Som arkitekt har du fritt spillerom for dine kreative ideer. Godt design og god lyd – det hører sammen.  

Glava selger og markedsfører Ecophons produkter i Norge. Glava AS og Ecophon er to søsterselskaper i det franske konsernet Saint-Gobain.

På denne siden finner du utvalget og mulighetene med akustiske løsninger som ivaretar godt design.

Vi bistår arkitekter og entreprenører med å finne de beste akustiske løsningene – innenfor det handlingsrommet som finnes.

Kristin Rian

Arkitektrådgiver, Glava

Snakk med oss om ditt prosjekt

Har du spørsmål om valg av produkter, farger og formater, eller tilpasning og lydkrav i bygg?

Ta kontakt

 

Ecophon Akusto™️

Visuelle veggløsninger som løfter rommet 

Ecophon Akusto™ er veggabsorbenter som brukes sammen med akustiske himlinger. Akusto gir stor designfrihet – med et stort utvalg av overflater, farger og former. 

– Veggabsorbenter og skjermer med flere installasjonsmuligheter 
 
– Gode akustiske egenskaper 
 
– Overflater i Texona, Super G, Akutex FT og Akutex HS.  
 

 

Ecophon Focus™️

En himmel av designmuligheter 

Ecophon Focus™ er vår mest omfattende systemfamilie, med himlinger som har ulike løsninger for kanter, former, nivåoverganger og fritthengende tak.  
 
– Absorpsjonsklasse A 
 
– 10 ulike kantløsninger og 22 standardfarger 
 
– Matt overflate av høyeste kvalitet 

 

Ecophon Solo™️

Slipp kreativiteten løs

Ecophon Solo™ er fritthengende absorbenter som gir stor designfrihet. Solo finnes i mange farger, størrelser, overflater og former.  
 
– Svært gode akustiske egenskaper 
 
– 40 mm tykke 
 
– 3 ulike opphengsystemer for ulike lag og vinkler 

 

Ecophon Master™️

Innfrir kravet til design og et godt lydmiljø 

Ecophon Master™ Eg er den suverene løsningen for krevende akustiske miljøer. Det unike systemet skjuler kantene på himlingsplatene, og gir et spennende, flytende uttrykk.  
 
– Absorpsjonsklasse A 
 
– Sorte kanter med skyggeeffekt 
 
– Unik kantdesign med et flytende utseende 

Produktfordeler

- Nyskapende design
- Optimale akustiske egenskaper
- Unik kantutforming
- 22 farger med sorte profiler
- Skaper et svevende design
- 40 mm tykk himlingsplate av lett glassull
- Absorpsjonsklasse A
- Sort/hvitt malte kanter
- Inneholder resirkulert glass

Ofte stilte spørsmål om akustiske løsninger

Det du må ta hensyn til er: Hva slags prosjekt er det, hvem skal bruke rommet, hvilke akustiske krav har prosjektet, og hva er planen for design og farger? Uansett hva slags behov eller utfordringer du har: Vi har absolutt alt av produkter du må trenge. Du kan velge i et stort utvalg av himlinger, veggabsorbenter og akustisk puss.

Himlingsproduktene leveres i 22 standardfarger, og veggabsorbentene kommer i 14 standardfarger. Du kan også få spesialfarger, og våre veggabsorbenter har ulike overflater og strukturer. Både himlingene og veggabsorbentene finnes i forskjellige former og størrelser. Vi har dessuten et stort utvalg av forskjellige kantutforminger.

Du finner mer informasjon og produktbeskrivelser på vår hjemmeside glava.no og på ecophon.se. Der kan du gå inn på hvert enkelt produkt og finne all informasjon og dokumentasjon om hvert produkt.

Her kan du finne fargevelgeren til Ecophon som gir en god oversikt over produkter og muligheter med farger og design: https://www.ecophon.com/sv/about-ecophon/colours-and-surfaces/colour-inspiration-tool/