close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Ordre, transport og levering

Felles bestilling og leveranse på tvers av merkevarene i GLAVA®-familien er noe vi jobber med å få til på sikt. Per i dag skjer dette fortsatt separat.

Ved bestilling fra Glava ispolasjon sender vi SMS når varene er på vei til byggeplassen, for at du skal kunne følge med på leveransen og lettere planlegge arbeidet. Meldingen sendes til mobilnummeret som ble oppgitt ved bestilling og notert på ordrebekreftelsen.

Ja, hvis det gjelder transport og levering fra Glava Isolasjon har vi egne numre du kan ringe for spørsmål om dette. Da vil du treffe kunderservicemedarbeidere som har god kunnskap om produktgruppen det er spørsmål om.

Glava Isolasjon bygg- og grunnisolering: 69 81 85 85
Glava Isolasjon teknisk isolering: 69 81 85 86
Glava Isolasjon akustikk/himlinger: 69 81 85 87
Glava Isolasjon kompakte tak: 69 81 85 88
Weber kundeservice og ordrekontor: 04455
Gyproc kundeservice og ordrekontor: 69 35 75 00

Bruk våre epost-adresser for å sende bestilling til oss:
ordre@glava.no
ordre@weber-norge.no
ordre.gyprocno@gyproc.com