close-pop-up.svg

Aerogeler til industrielle anlegg

I denne løsningen

Glava

Kontakt oss om denne løsningen

 Glava leverer aerogeler fra Aspen Aerogels for tekniske installasjoner.
 Aspen Aerogels er den ledende leverandøren av industrielle aerogel isolasjon, som leverer maksimal termisk beskyttelse med minimal vekt og tykkelse.

Produktets fleksible teppeform er opptil flere ganger tynnere enn konkurrerende isolasjonsprodukter, sparer plass og totalkostnad installert på rør, skip, stridsvogner og utstyr. Aspen isolasjon brukes i industrielle anlegg over hele verden på applikasjoner som spenner seg fra -270°C til +650°C. 

Pyrogel®XT-E benyttes for høy-temperatur applikasjoner og har ekstremt god isoleringsevne ved høye temperaturer. Farge: Rødbrun. Maks. brukstemp. +650°C. 
Pyrogel XT-E er enkel å håndtere og installere i raffinering, petrokjemi og andre fasiliteter. Produktet har nå dramatisk redusert støv for lettere håndtering og opprydding i forhold til forgjengeren Pyrogel XT. Produktet innehar høy termisk effektivitet og unike vannavstøtende egenskaper som bekjemper korrosjon under isolasjon (CUI), et vanlig problem i industrielle anlegg. 
 
Cryogel®Z benyttes for isolering av kalde installasjoner (kondensisolering). Benyttes i temperaturområdet -200°C til + 125°C. Har ekstrem lav termisk konduktivitet (god isolasjonsevne). Perfekt for cryogeniske applikasjoner. Farge: Hvit. Overflatekledning av alufolie (12,5 μPE + 25 μAlu + 12,5 μPE). Alufolie benyttes som dampsperre i kalde og kryogenisk applikasjoner. Isolasjonstabell i produktdatablad for nødvendig tykkelse for å hindre kondens. 

LNG tanker og rørledninger kan effektivt isoleres med Cryogel Z isolasjon. 
Referanseliste og løsninger LNG Prosjekter  

Ytterligere informasjon om produktene og bruksområder kan fåes ved henvendelse til Glava sin byggtekniske avdeling.

Dokumentasjon relatert til løsningen

Kontakt oss om denne løsningen