close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Brannbeskyttelse av korrugert stålplatetak

Glava Isolasjon
Brannbeskyttelse av korrugert stålplatetak med brannmotstand REI 60 og REI 90
Dokumentasjon
Monteringsanvisning - Brannbeskyttelse av bærende stålkonstruksjoner og korrugerte stålplatetak
Last ned (PDF, 2 MB)

Trapesformet korrugerte stålplatetak er svært kostnadseffektivt, lett og egnet for en rekke applikasjoner, inkludert nybygg og oppussing. 

Brannbeskyttelse_1.jpg

Bærende kapasitet for korrugert stålplatetak uten brannbeskyttelse er 15 - 45 minutter avhengig av strukturen og isolasjon som brukes på toppen av stålplaten. Når det ikke er noe isolasjon på toppen av den korrugerte stålplaten vil varmen bli ledet gjennom metallet og forsvinne oppover og ståltemperaturen stige tregere.

Når korrugerte stålplatetak brukes som en bærende struktur for takkonstruksjonen og isolasjon er montert på toppen av det korrugerte stålet, stiger temperaturen av metallet raskt. Isover FireProtect 150 er et enkelt og pålitelig system som begrenser temperaturøkning på stålet og hindrer at taket kollapser.

Brannklassifisering

Brannbeskyttelsessystemet Isover FireProtect 150 ble offisielt testet hos PAVUS, autorisert institutt AO 216. Det gir nå muligheten til å brannbeskytte tak laget som trapesformet stål til brannmotstand REI 60 og REI 90. Klassifisering er i henhold til den nyeste standarden EN 13501-2: 2016 og tester er basert på EN 1365-2: 2015.

Tabell

Brannmotstand (min) Tykkelsen av brannbeskyttelsen 
Isover FireProtect 150
REI 60 30
REI 90 60