close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Brannpakning for rør

Glava Isolasjon
Brannpakningen forenkler hverdagen både for rørlegger og grossist med ett produkt i bilen/hylla.

Glava Brannpakning på Rull benyttes i kombinasjon med Glava GPG Brannmasse. 

GLAVA® har nå nye godkjente løsninger for rørgjennomføringer med Glava Brannpakning på Rull. 

Av isolerte rørgjennomføringer i brannklassifiserte konstruksjoner har nå GLAVA® løsninger både for rør isolert med GLAVAFLEX cellegummi og Glava Rørskåler. 

Med Glava Brannpakning på Rull har vi nå dokumenterte løsninger for både brennbare og ikke-brennbare rørgjennomføringer. 

  • Rør av stål og kobber isolert med Glava Rørskål 
  • Rør av stål og kobber isolert med GLAVAFLEX cellegummi. 
  • Radiator-rør isolert med GLAVAFLEX kun i selve gjennomføringen i dekke. 
  • Rør av aluminium, Alu-PEX, isolert med GLAVAFLEX cellegummi. 
  • Climatherm kompositt rør. 
  • Plastrør av PP, PE og PVC. 

 
Enklere hverdag 
Brannpakningen forenkler hverdagen både for rørlegger og grossist med ett produkt i bilen/hylla. Glava Brannpakning på Rull benyttes i kombinasjon med Glava GPG Brannmasse. 

TEK'17 sier at rør som er knyttet til bygningens varmesystem skal isoleres og at kravet omfatter bygningens varme- og distribusjonssystem, inkludert også tappevannssystem. I tillegg er det viktig at alle rør for tappevann frostsikres eller isoleres mot kondens. Produktet er derfor testet på Alu-PEX og metallrør kombinert med GLAVAFLEX rørisolasjon eller Glava Rørskål avhengig om der er kalde eller varme rør du skal isolere. Ved å montere rørisolasjonen ubrutt gjennom vegg/dekke, hindres også varmetap eventuelt kondens. 
 
Hver rull leveres i eske a 18 meter og kan benyttes på flere gjennomføringer. Kapp din lengde og benytt resten neste gang. Enklere kan det ikke gjøres. 
 
Glava håper at våre nye løsninger vil gjøre branntetting av isolerte rørgjennomføringer enklere. 

Produktet innehar europeiske dokumentasjonen: ETA 15/0026, og for Norge: RISEFR AA-050 og RISEFR 030-0256.