close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Brannteknisk oppgradering av betongdekker

Glava Isolasjon
Betong er spesifisert i bygninger og anleggstekniske prosjekter av flere grunner, noen ganger kostnader, og noen ganger fremdriften av prosjektet eller på grunn av arkitektonisk utseende.
Dokumentasjon
Monteringsanvisning Ordexal B system
Last ned (PDF, 465 KB)

Betong presterer vanligvis godt i byggingen med tanke på brann men betongkonstruksjoner må fremdeles utformes for branneffekter. 

Strukturelle komponenter må fremdeles tåle belastninger i en brannsituasjon uten å kollapse selv om økningen i temperatur reduserer de mekaniske egenskapene dramatisk for betongen og stålarmeringen.

Ordexal® B-systemet består av mineralullplaten Isover Pyro som leveres i 20mm tykkelse og det varmebestandig sementlimet Dexaflamm B.

Platene påføres limet med tannsparkel utover hele overflaten før den monteres på undersiden av den armerte betongen. Ingen annen mekanisk innfesting er nødvendig.

Løsningen er enkel og rask å montere samtidig som den bedrer brannegenskapene vesentlig.
Ordexal® B systemet er designet for å øke brannmotstanden av betongplater/dekker og betongbjelker opp til R180 i henhold til NS-EN 13381-3.

 

2017_03_ORDEXAL_B_44.JPG