close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Etterisolering rundt vindu og dør

Glava Isolasjon
Tett rundt dører og vinduer med Glava Dyttestrimmel.

Glava Dyttestrimmel egner seg godt til å tette fuger med. Den elastiske isolasjonen følger husets bevegelser, og har like god isolasjonsevne etter 5 som 50 år. 

Slik gjør du det: 

  • Ved montering av dyttestrimmel begynner du øverst i hjørnet av vinduet eller døren.  
  • Mens strimmelen rulles ut dytter du den inn som en U-form ved hjelp av en spak eller trekile. Dytt ikke for hardt. Hele karmens dybde skal dyttes, og glem ikke foringene.  
  • Påse at dyttestrimmelen slutter tett om eventuelle justeringskiler, klosser eller tilsvarende. 

Glava Dyttestrimmel leveres i praktiske bæreposer eller i sekk. En dyttespak medfølger i den bærbare produktforpakningen, som du får kjøpt hos byggevareforhandlere over hele landet. 

Alternativ til Glava Dyttestrimmel er fugeskum. Merk at fugeskum ekspanderer under herding og krever stor overvåkenhet ved bruk. Dette er en av grunnene til at vindu- og dørprodusentene anbefaler Glava Dyttestrimmel.