close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Flislegging på flis

Weber
Weber sine våtromsprodukter utgjør en komplett løsning som sikrer deg et tørt og tett våtrom i årevis. Og selvfølgelig har vi også det andre materialet som hører med for at flisleggingen skal bli 100% vellykket.

Vegger eller gulv med gamle fliser er kanskje ikke lenger like estetisk fine. Overflaten kan være skadet, eller er kanskje ikke lenger like moteriktig. For å unngå å fjerne det gamle belegget, kan nye fliser limes utenpå de gamle ved å følge noen enkle steg. I våtsoner og områder hvor flisene vil stå nedfuktet nesten hele tiden, anbefaler vi å legge en smøremembran utenpå primeren før flislegging.

Fordeler

  • Unngå rivingsarbeider
  • Rask løsning for å få en fin og moderne overflate

Montering

Forarbeid

  1. Overflaten må rengjøres for smuss og skitt som kan gi dårlig vedheft. Fett og olje fjernes med fettløselige stoffer som salmiakk, Zalo, rødsprit etc. Husk å fjerne såperester. Overflaten bør også mattes ned med sandpapir eller slipemaskin. Hvis arbeidet skal gjøre på et bad, må fukt som har stått under fliser tørkes opp før videre arbeid fortsetter.
  2. Utbedringer kan gjøres med flislimet.

Forbehandling

  1. De gamle flisene primes med weberprim 803 
  2. Etter herding vil primeren 803 skifte farge fra lys rosa til gjennomsiktig rød. Da kan flislegging starte med f.eks. weber supra light fix.

  1. Flisene må monteres før limet skinn-herder. Flisene presses og vris på plass.
  2. Etter at limet har herdet kan flisene fuges med weber classic grout eller weber rapid grout.

Mer informasjon

Mer informasjon om våre løsninger og de involverte produktene finner du andre steder på denne nettsiden og blant annet i våre brosjyrer og datablader. Vi anbefaler at du (i tillegg til dette infobladet) benytter denne informasjonen for å kunne prosjektere og utføre løsningene korrekt.

1. Underlag Flis
Primer weberprim 803
2. 1. sjikt vanntetting webertec 822/webertec Superflex D2
3. 2. sjikt vanntetting webertec 822/webertec Superflex D2
4. Flislim weber supra light fix/weberset 851/weber rex fix
5 Fugemasse weber classic grout/weber rapid grout
Elastisk fugemasse weber netrual silicone