close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Mantling utendørs med Wraptec

Glava Isolasjon
Våt isolasjon på rør og kanaler utendørs er historie.

WRAPTEC er et nytt materiale for utendørs mantling av rør og kanalisolasjon av mineralull. 

Produktet er selvvulkaniserende og derfor veldig rask og enkel å installere på byggeplass. Materiale er UV- og værbestandig i alle miljøer. På grunn av dens absolutte tetthet mot vann og fuktighet hindres korrosjon under isolasjon (CUI) på røret/kanalen.

Korrosjon under isolasjon (CUI) er et stort problem på rør og er årsak i 40-60% av vedlikeholdskostnader. 
Det har det vært en utfordring å finne en mantlingsløsning for isolerte rør og kanaler som skal holde vann helt vekk fra installasjonen. Typisk brukt i dag er aluminiumsmantling, som i beste fall er forseglet med silikonmasse i skjøtene. Erfaring har vist at det er svært vanskelig å få et slikt system tett, og resultatet har vært våte isolasjonsmaterialer som ikke har evne til å tørke opp. Våt isolering mister isoleringsevnen i tillegg til at rør begynner å korrodere med påfølgende høye kostnader det kan medføre. 

Man regner opptil 50% tids- og kostnadsbesparelse ved installasjon sammenlignet med tradisjonell alumantling.