close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Paroc Takfall nå i topp platekvalitet

Glava Isolasjon
 Ved isolering av tak med takfall kan det legges Glava Paroc fallplater som en ett-sjikts løsning under takbelegget.

Du trenger ikke lenger å legge Paroc takboard mellom fallplatene og tettesjiktet. Det er en lønnsom og tidsbesparende løsning. 

Paroc gradrennekile:

Ønsker du å bruke 4-veis fall som avrenningsløsning på taket, har du tidligere lagt platene "butt i butt" eller gjæret i 45 grader. I forbindelse med nye fallplater tilbyr vi også gradrennekiler som gjør at man oppnår gjæring i 45 grader uten å skjære på byggeplass. 

Priskalkulatorer for Paroc Takfall:

Vi har utviklet beregningsark for å kunne finne prism pr/m2for en gitt tykkelse med isolasjon med bakgrunn i hvilket fall som ønskes. Dette er beregningsark som dere kan få tilgang til, kontakt oss på tak.  Du kan nå legge Glava Paroc fallplater som en ettsjikts løsning under takbelegget.