close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg
Glava Pluss System egner seg godt til utvendig isolering av nye og eksterende bygg.

Den isolerte stenderen minimerer kuldebroer og gir et kontinuerlig isolasjonssjikt. 

Glava Pluss System består av stendere laget av stuket glassull (stående fibre) med pålimt treverk. Stuking av glassull gir høy trykkstyrke kombinert med lav vekt. Treverket er stykker av bord som er fingerskjøtet og limt for høy stivhet og minimal kuving. Stenderen kommer i to utgaver. Stender 1 har treverk kun på én side, mens stender 2 har treverk på begge sider. Treverket er ikke gjennomgående, men er limt til den trykkfaste glassullen. Dette minimerer kuldebroer, og gir et homogent isolasjonssjikt. 

Tilbehøret består av skruer, skiver, U-beslag og U-bøyler. 

Glava Pluss System egner seg godt til både rehabilitering og nybygg. Systemet festes i bærende ytterveggskonstruksjoner av massivtre, stenderverk av tre, betong, tegl og pore-/gassbetong. 

Systemet er enkelt, raskt og lett å håndtere, og det monteres med helt vanlig håndverktøy. I tillegg er det meget fleksibelt med tanke på valg av kledning, noe som gir stor arkitektonisk frihet – særlig ved rehabilitering. I tillegg kan f.eks. nytt elektrisk anlegg og/eller ventilasjonsanlegg legges skjult inn i veggen. Det er enkelt å skjære i isolasjonen med en god kniv. 

Ved rehabilitering bør man vurdere behovet for etterisolering av kjellervegg eller ringmur, og dette bør gjøres før man starter med montering av systemet.