close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg
De mest brukte produktene er Glava Akuduk Pluto, belagt med ufarget glassfiberduk, og Akuduk Jupiter som er belagt med en hvitere duk.

Begge har baksidebelegg som standard. Akuduk m/ sort duk benyttes ofte bak spaltepanel eller over metallhimling etc. Kantmaling kan leveres på bestilling.

Akudukproduktene er lavprisprodukter som man ikke kan kreve det samme av utseendemessig som av en kontorplate. Den akustiske effekten er imidlertid optimal.

I tillegg til Akudukproduktene kan du også velge plater for industristøydemping fra Ecophon. I Ecophon`s produktutvalg vil Akuduk Pluto tilsvare Ecophon modus 6143-natur. Akuduk Jupiter vil tilsvare modus 6143-hvit.