close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg
Glava Veggplate 31 monteres på et stenderverk eller på en massivtrekonstruksjon.

I begge tilfellene festes isolasjonsplatene med Glava Veggbrakett med c/c 60 mm.

Isolering med Glava Veggplate 31 kan minimalisere veggtykkelsen og forbedre U-verdien, i forhold til en tradisjonell påforing. Produktet finnes i tre ulike tykkelser: 48, 68 og 98 mm og er laget for å isolere utenpå bindingsverks- eller massivtrekonstruksjoner.

Varmeledningsevnen/lambdaverdien til isolasjonsplatene er meget lav og gir et tilnærmet kontinuerlig isolasjonssjikt. Det gjør at kuldebroene reduseres og vi oppnår god varmemotstand. Platene er formfaste og enkle å bearbeide og montere. Systemet egner seg like godt til etterisolering som til isolering av nybygg. 

Montering av Glava Veggplate 31 krever bruk av vindsperreduk. Produktet er laget med opptil 70 prosent returglass.

Glava Veggplatebrakett kommer i 48, 68 og 98 mm. Braketten er laget av nylon som er et stivt plastmateriale. Vi har testet gjennomskyting av plasten med spikerpistol ned til -20 C.
Er det kaldere enn det bør veggplatebrakettene oppbevares i et oppvarmet rom, inntil de brukes.