close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg
VEMPRO™ R+ Diffusjonsåpent undertak.

VEMPRO™ R+ Diffusjonsåpent undertak

Ved bruk av VEMPRO™ R+ blir taket diffusjonsåpent, og vindtett fra gavl til gavl i samme operasjon. VEMPRO™ R+ er beregnet på alle typer skråtak med minimum15° takfall med opplektet taktekking. VEMPRO™ R+ legges rett på sperrer/isolasjon og krever ingen separat luftspalte mellom isolasjon og undertak.  Produktet monteres på tvers av taksperrene og har selvklebende omlegg som fester godt selv i kaldt og vått norsk klima. Filtbelegget på undersiden av duken hindrer kondens både i byggeperioden og ved væromslag under hele byggets levetid. VEMPRO™ R+ leveres i ruller i dimensjon, 1,5 x 50 m har lav vekt og er lett å jobbe med.VEMPRO™ R+ egner seg også godt på bordtak som fullisoleres på undersiden, som for eksempel gamle loft. 

VEMPRO™ R+ undertak er: 

  • svært diffusjonsåpent og vindtett 
  • solid, sterkt og føylig materiale 
  • god gjennomtrampsmotstand gir økt sikkerhet under arbeid 
  • filtbelegg på undersiden gir effektiv absorbsjon av kondens 
  • sikker klebekant, testet for bruk under norske værforhold 
  • Teknisk godkjenning nr. 20016 fra Sintef. 
  •  

KILRENNEMEMBRAN

Brukes til utførelse av vinkelrenne med bygningsplate og kilrennemembran. Membranen brukes istedet for et underbeslag. Det er viktig at undertaket holdes luft- og vanntett i vinkelrennen.Omlegget på VEMPRO™ R+ brettes inn og sikres med lim og fugemasse eller Glava Dobbeltsidig Tettebånd.