close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Weber flislegging utendørs på balkong og terrasse

Weber
Utvendige våtarealer som balkonger og terrasser er utsatt for både fuktighet og temperaturvariasjoner. Derfor er det viktig ved flislegging å bruke fleksible vanntettingssystemer, limtyper og støpemasser som er optimalt tilpasset hverandre.
Dokumentasjon
Løsning Weber flislegging utendørs på balkong og terrasse (pdf)
Last ned (PDF, 767 KB)

Vi anbefaler bruk av den sementbaserte membranen webertec superflex D2 som membran før flislegging. Dette for å hindre at underliggende konstruksjon blir nedfuktet og kan forårsake utfelling i fugene, samt at den vil fungere som et fleksibelt sjikt mellom flisene og betongen. Membranen er også hurtigherdende, noe som gjør at den tørker i lavere temperaturer nesten helt ned mot 0oC. En kjempefordel i det norske klimaet. Membranen tåler også å stå utildekket utvendig, men ikke som ferdig slitesjikt.

Fordeler:

  • Produkter som tåler påkjenning i utvendig miljø
  • Enkle og gode produkter å bruke
  • System som hindrer utfellinger

Montering

Se pdf "Løsning Weber flislegging utendørs på balkong og terrasse"

1. Underlag Betong
Primer weberfloor 4716/weberprim 801
2. 1. sjikt vanntetting webertec 824/webertec Superflex D2
3. 2. sjikt vanntetting webertec 824/webertec Superflex D2
4. Flislim weber flow fix
5. Fugemasse weber rapid grout
Elastisk fugemasse weber neutral silicone