close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg
Akustikk

Lydbøyler demper lyd mellom etasjer

Når du ønsker å redusere lyd mellom etasjer er lydbøyler en god løsning. Vibrasjonsdempende oppheng finnes i flere utgaver, og forbedrer luft- og trinnlyd som forplanter seg igjennom etasjeskilleren.

Garasjehimlinger med T-profiler

Vi leverer plater for montasje med hvite T-profiler, Triton (DONN), Luna T-24 eller CONNECT, og en underplate, Glava Akuduk som er svært elastisk.

Hjemmekino og musikkrom

Akustikk er et tema som vektlegges i større og større grad, og kravene blir stadig strengere. Det handler også om å skape et behagelig innemiljø, der vi kan slappe av.

Støydemping

De mest brukte produktene er Glava Akuduk Pluto, belagt med ufarget glassfiberduk, og Akuduk Jupiter som er belagt med en hvitere duk.

Enkel himling med Glava Venus

Glava Venus med kant A og E for T-24 opphengsystem.

Oppbygging av lydstudioer

 Himlingsplater fra Glava Isolasjon og Ecophon er veldig godt egnet som absorbenter i lydstudioer. De har en evne til å absorbere lyd mer enn noe annet materiale som kan sammenlignes i pris.

Oppbygging hjemmekino/musikkrom

Det blir stadig mer populært å bygge sin egen hjemmekino.

Online AKUSTIKK-kurs

En enkel innføring i romakustikk og de viktigste ord og begreper i lydteorien.

Lyddemonstrasjoner

Du må ha lydkort, høyttalere og Mediaplayer på din datamaskin for å spille av lyd-demoene. Klikk på symbolene for å laste lyd-filene.