close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Sertifiserte Weber Gulventreprenører (SWG)

Weber har et eget team med sertifiserte gulvspesialister som ikke gjør annet enn å montere Weber gulv, dag ut og dag inn, og sikrer deg kvalitetsgulv som holder det de lover.

Brannteknisk oppgradering av betongdekker

Betong er spesifisert i bygninger og anleggstekniske prosjekter av flere grunner, noen ganger kostnader, og noen ganger fremdriften av prosjektet eller på grunn av arkitektonisk utseende.

Generelt om Glava gulv

Nyttige råd om isolering av gulv.

Weber Komfortgulv Bolig

En rasjonell og solid gulvløsning for trebjelkelag, som kombinerer vannbåren varme og trinnlydsdemping på en imponerende måte.

Weber Gulvavretting

Klinkekuletesten er enkel: I tørre rom skal en klinkekule ligge i ro der du legger den ned. I våte rom skal den rulle mot sluket. Alt annet er feil.

Weber Industrigulv

Rask og effektiv rehabilitering av industrigulv. Kan legges på alle typer underlag.

Weber Komfortgulv Rasjonell

Hvis du ser etter et gulv som kombinerer vannbåren varme og trinnlydsdemping med rask fremdrift og fleksibilitet er dette løsningen for deg.

Weber Lydgulv

Hvis du ser etter en lydgulvløsning som er økonomisk og rask å installere, det være seg til boliger eller kontor; her har du løsningen.

Weber Designgulv

Her får du en ferdig gulvoverflate med store design- og fargemuligheter. Rask installasjon, lang holdbarhet og enkelt vedlikehold.

Weber Lavtbyggende Varmegulv

Her får du behagelig varmekomfort med minimal byggehøyde på gulvet. Å legge varmekabler i gulvet gir en god komfort. For å få en behagelig opplevelse for bare føtter, er det viktig at varmen fra kablene fordeles godt før den når fotsålene.

Weber Lydgulv Bolig

En rasjonell og solid gulvløsning for trebjelkelag, som kombinerer trinnlydsdemping og fremdrift på en imponerende måte.

Weber Lydgulv Bolig WKR

En rasjonell og solid gulvløsning for trebjelkelag, som kombinerer trinnlydsdemping og fremdrift på en imponerende måte.

Weber Lavtbyggende Lydgulv

Hvis du ser etter en lydgulvløsning med minimal byggehøyde og best mulig trinnlydsdemping er dette løsningen for deg.

Leca Gulv (lett gulv på grunn med flytsparkel)

Den perfekte løsningen for rørføring på oversiden av etasjeskiller, samt når det er behov for å bygge opp gulvet ditt, eller til gulv på grunn. Konseptet kan benyttes ved behov for oppbygning av gulvet på etasjeskilleren, eller ved isolasjonsbehov mot grunnen. Løs Leca legges i ønsket høyde, og avsluttes med et av weberfloor-konseptene.

Etterisolering av kjellergulv

Dersom kjelleren skal innredes, er det viktig å påse at kjelleren er tørr. Hvis kjelleren ikke er tørr må dette utbedres først.

Etterisolering av gulvbjelkelag mot kjeller

 I hus med høy kjeller er det som regel forholdsvis enkelt å isolere gulvet mot 1. etasje fra undersiden.

Etterisolering av gulvbjelkelag mot friluft

I eldre hus og hytter med lav grunnmur og kryperom, er det særdeles viktig å ha et godt isolert gulvbjelkelag.

Gulv mot uoppvarmet eller oppvarmet rom/kjeller

Hulrommet isoleres med Glava I-bjelkeplate. For å fullisolere I-bjelken legges to I-bjelkeplater mot hverandre. Ved bruk av heltrebjelke fylles bjelkelaget helt opp med Glava Plate/Rull. 

Weber flislegging av storformat fliser på vegg og gulv

Den keramiske flisindustrien setter hele tiden ny standard for hva som er mulig å produsere. De følger trendene, og flisene blir enda større og mange også enda tynnere. Kundene ønsker jevnere overflater og belegg med færre fuger og smalere fuger.

Lydisolering flytende gulv

Trinnlyd fra rommet eller leiligheten over kan være plagsomt. Legger du et flytende gulv med Glava Trinnlydplate får du et lydisolert gulv.

Brannisolering bærende stål

Isover FireProtect gir en høyeffektiv brannbeskyttelse av bærende stålkonstruksjoner.

Gulvbjelkelag mot det fri - stubbloft

I eldre hus og hytter med lav grunnmur og kryperom, er det særdeles viktig å ha et godt isolert gulvbjelkelag. Eventuell gammel isolasjon og stubbloft fjernes. Vær nøye med isoleringen ytterst ved kantbjelken. Er det mangelfull vindtetting må dette utbedres før isoleringsarbeidet starter. 

Plate på mark

Isolerte gulv med Glava EPS lagt direkte på grunn er en fundamenteringsmåte som egner seg godt på flatt terreng.

Gulv på grunn med Glava Ringmurselement

Ringmurselementene våre er laget av formstøpt EPS som gir en godt isolert ringmur som er egnet til boliger, fritidsboliger, lette industribygg og garasjer.

Tilfarergulv

Løsningen er egnet både ved nybygging og etterisolering. Det bør alltid være mer isolasjon under betongplaten enn i tilfarergulvet for å unngå kondens og eventuelle skader. Hvis det lite eller ingen isolasjon under betongplaten må det ikke isoleres med mer enn 50 mm Glava Plate/Rull. 

Overgulv direkte på polystyren

 Løsningen kan benyttes for isolerte gulv lagt direkte på grunnen.

Fukt- og radonbeskyttelse av vegg og gulv på grunnmurer

Til fuktbeskyttelse av kjellervegger og gulv har vi et system med 2-komponent bitumen membran.

Hullbetongdekke med flytende plategulv og parkett

Hullbetongdekket børstes rent og avrettes med 10 mm. Hulldekker gir ca. 2 dB ekstra trinnlydsforbedringstall sammenlignet med andre tunge etasjeskillere. Dette gjelder når det brukes flytende gulv med trinnlydplater, trinnlydsdempende belegg etc.