close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Pluss System

Glava Pluss System egner seg godt til utvendig isolering av nye og eksterende bygg.

Brannteknisk oppgradering av betongdekker

Betong er spesifisert i bygninger og anleggstekniske prosjekter av flere grunner, noen ganger kostnader, og noen ganger fremdriften av prosjektet eller på grunn av arkitektonisk utseende.

Generelt om Glava gulv

Nyttige råd om isolering av gulv.

Weber Komfortgulv Bolig

En rasjonell og solid gulvløsning for trebjelkelag, som kombinerer vannbåren varme og trinnlydsdemping på en imponerende måte.

Weber Gulvavretting

Klinkekuletesten er enkel: I tørre rom skal en klinkekule ligge i ro der du legger den ned. I våte rom skal den rulle mot sluket. Alt annet er feil.

Weber Industrigulv

Rask og effektiv rehabilitering av industrigulv. Kan legges på alle typer underlag.

Weber Komfortgulv Rasjonell

Hvis du ser etter et gulv som kombinerer vannbåren varme og trinnlydsdemping med rask fremdrift og fleksibilitet er dette løsningen for deg.

Weber Lydgulv

Hvis du ser etter en lydgulvløsning som er økonomisk og rask å installere, det være seg til boliger eller kontor; her har du løsningen.

Weber Designgulv

Her får du en ferdig gulvoverflate med store design- og fargemuligheter. Rask installasjon, lang holdbarhet og enkelt vedlikehold.

Weber Lavtbyggende Varmegulv

Her får du behagelig varmekomfort med minimal byggehøyde på gulvet. Å legge varmekabler i gulvet gir en god komfort. For å få en behagelig opplevelse for bare føtter, er det viktig at varmen fra kablene fordeles godt før den når fotsålene.

Weber Lydgulv Bolig

En rasjonell og solid gulvløsning for trebjelkelag, som kombinerer trinnlydsdemping og fremdrift på en imponerende måte.

Weber Lydgulv Bolig WKR

En rasjonell og solid gulvløsning for trebjelkelag, som kombinerer trinnlydsdemping og fremdrift på en imponerende måte.

Weber Lavtbyggende Lydgulv

Hvis du ser etter en lydgulvløsning med minimal byggehøyde og best mulig trinnlydsdemping er dette løsningen for deg.

FILTER +