close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Pluss System

Glava Pluss System egner seg godt til utvendig isolering av nye og eksterende bygg.

Generelt om Glava innervegger

Nyttige råd om isolering og tetting av innervegger.

Sjaktvegg med trebindingsverk

Gyproc GT sjaktvegger med trebindingsverk er et tradisjonelt system som er lett å bygge. De monteres der det er ensidig brannbelastning, inntil trappehus, heis, innkledning av ventilasjonskanal etc.

Sjaktvegg med standard stålbindingsverk

Gyproc GS er et standard stålsystem som benyttes for ikke-bærende vegger. Vegg kan monteres fra én side inntil trapphus, heis, innkledning av ventilasjonskanal etc.

Innervegg med enkelt bindingsverk - to platelag og isolasjon

Gyproc GS er et standard stålsystem som benyttes for ikke-bærende vegger. Systemet er enkelt og raskt å montere og gir formstabile overflater.

Bøyde vegger med gipsplater eller komposittplater

Med ulike Gyproc-plater kan man på en enkel måte skape bøyde former som for eksempel runde vegghjørner og innkledning av søyler.

Innervegg med dobbelt bindingsverk av Gyproc XR

Gyproc XR er et unikt system med stålstendere for høy lydreduksjon i lette ikke-bærende innervegger. Profilformen reduserer veggens lydoverføring på en meget effektiv måte.

FILTER +