close-pop-up.svg

Om Glava Isolasjon

Glava Isolasjon er Norges største leverandør av isolasjonsprodukter til varmeisolering, lydisolering og brannisolering.

Om GLAVA Isolasjon

GLAVA er en forkortelse for glassvatt, som betyr at vi hovedsakelig lager produkter med glassull. Glava Isolasjon er kjent for å tilby markedets beste standardisolasjon – Glava Proff 34.

Se alle isolasjonsprodukter her.

Laget av returglass

Med resirkulert glass og høy isolasjonseffekt, er produktene fra Glava Isolasjon blant markedets mest miljøvennlige. Våre isolasjonsprodukter består av opptil 80 prosent returglass, og gir nytt liv til alt fra gamle syltetøyglass, vinduer og vinflasker. 

 

For norske forhold

Fra GLAVA Isolasjon finner du en rekke produkter til teknisk og termisk isolering, laget spesielt for norske forhold. Selskapet eies i dag av det franske industrikonsernet Saint Gobain, og er solid forankret i Norge med fabrikker i Stjørdal og Askim, og kontorer i Oslo. I dag jobber over 500 flinke fagfolk i GLAVA®.

GLAVA Isolasjon jobber stadig med å utvikle de beste isolasjonsproduktene, som tåler røft og skiftende vær, og med lavest mulig klimaavtrykk. På den måten kan vi bidra til en grønnere byggebransje, som er gul på innsiden. 

Et grønnere valg

Med resirkulert glass og høy isolasjonseffekt, er produktene fra GLAVA Isolasjon blant markedets mest miljøvennlige. Isolasjon av glass sparer nemlig masse energi! Ofte kan det være mer bærekraftig å oppgradere eksisterende bygg enn å bygge nytt. Det betyr at miljøeffekten er stor dersom man etterisolerer og reduserer energibehovet i dagens bygninger – og det er noe vi heier på og jobber for

Gjør jobben lettere

Enten du må bære langt, løfte høyt eller stå i all slags vær, er isolasjonsprodukter fra GLAVA® som skapt for å bygge i norske forhold.

✔️ Laget med glassull
✔️ Høyere isolasjonsevne
✔️ Veier mindre
✔️ Lettere å jobbe med
✔️ Komprimerte pakker på 5:1
✔️ Mer effektiv transport

Miljø og bærekraft

Slik blir glass til isolasjon

Glass fra bilruter, vinduer og husholdning knuses og gjenvinnes til glassull. Norsk Gjenvinning og Glava Isolasjon har skapt en viktig verdikjede for resirkulering.

Glava Isolasjon lette byggesystemer

Glassull er verdens ledende isolasjonsmateriale. Glava Isolasjon glassull er laget for å isolere best, med markedets beste isolasjonsevne.

Glava Proff 34 – Et LETT valg

Hvis du vil gjøre jobben så effektiv og smidig som mulig, så er valget LETT! Glava Proff 34 er nemlig utviklet for å være lettest mulig å jobbe med.