Ledige stillinger

OM GLAVA - Ledige stillinger

Ledige stillinger

Glava AS er en norsk industribedrift med ca. 320 ansatte og vel 1,5 mrd. kr. i årsomsetning. Selskapets formål er utvikling, produksjon og markedsføring av isolasjonsprodukter. Glavagruppen er etablert i Askim, Oslo, Spydeberg og Stjørdal. Produksjon av glassull foregår ved fabrikkene i Askim og Stjørdal og hovedkontoret er lokalisert i Askim. GLAVA® eies av franske Saint-Gobain, og har felles ledelse og nært samarbeid med andre norske byggevareprodusenter som Saint-Gobain eier. Antall ansatte totalt er ca. 500.

Prosjektkoordinator, Himlinger

Himlingsavdelingen består av 7 ansatte som alle har et betydelig kundefokus. Vi forsterker nå vår avdeling med å opprette en ny stilling som Prosjektkoordinator. I denne rollen får den rette personen være med å skape sin egen stilling, og i stor grad påvirke egen hverdag. 

Distriktssjef Midt-Nord, Himlinger

Himlingsavdelingen består av 7 ansatte som alle har et betydelig kundefokus. For å forsterke vår posisjon ytterligere i Midt Norge og nordover søker vi nå en Distriktssjef for en nyetablert stilling i Midt-Norge. 

Distriktssjef Oslo, Himlinger

Himlingsavdelingen består av 7 ansatte som alle har et betydelig kundefokus. For å forsterke vår posisjon ytterligere på Østlandet søker vi nå en Distriktssjef Oslo med geografisk ansvar for Hedmark, Oppland og deler av Oslo.

Logistikkleder

Til vår logistikkavdeling i Stjørdal søkes Logistikkleder