Ledige stillinger

OM GLAVA - Ledige stillinger

Ledige stillinger

Glava AS består av forretningsområdene GLAVA® Isolasjon, Weber og Gyproc og er en av Norges ledende byggevareprodusenter innen henholdsvis isolasjon, mørtler og gipsplater. Forretningsområdene har samlet 500 ansatte, en omsetning på 2,4 mrd kr og egne produksjonsenheter i Norge. Forretningsområdene har en felles ledelse og er eiet av det franske konsernet Saint-Gobain.

Senior Prosjektleder - Weber

For å styrke vår organisasjon i forbindelse med bygging av en ny fabrikk for produksjon av gulvprodukter og mørtler, søker vi en Senior Prosjektleder.

Logistiker

Til vår logistikkavdeling i Askim søkes Logistiker. 

Logistikkavdelingen er det operative bindeleddet mellom produksjonsprosess og marked. Avdelingens hovedoppgaver er ordremottak, produksjonsplanlegging, innkjøp, lagerstyring, transport og levering. Vi er et team på 20 personer hvor flerferdighet og fleksibilitet er en del av hverdagen.

Sales Marine & Offshore

Vil du jobbe med verdensledende løsninger til skipsbyggingsnæringen? 

Weber Marine & Offshore styrker sitt salgsteam og trenger deg med erfaring fra teknisk løsningssalg til maritim industri.

Driftsoperatør 5-skift

Glavas fabrikker er blandt Europas mest moderne produksjonsanlegg for glassull. Til vår produksjon av glassull i Askim søker vi Driftsoperatør til helkontinuerlig 5-skiftarbeid.

Byggteknisk rådgiver Gyproc

Stillingen som byggteknisk rådgiver Gyproc jobber med gips og systemer for lett byggeteknikk. 
Byggteknisk avdeling er i vekst og skal ansette en teknisk rådgiver som vil inngå i en avdeling med 8 personer lokalisert på Ryen i Oslo, som jobber både med isolasjons- og gipsprodukter.  Byggteknisk avdeling er ansvarlig for å ta imot alle forespørsler og henvendelser knyttet til bygg.

BYGGTEKNISK RÅDGIVER GLAVA

Stillingen som byggteknisk rådgiver GLAVA jobber med isolasjonsområdet. Byggteknisk avdeling er i vekst og skal ansette en teknisk rådgiver som vil inngå i en avdeling med 8 personer lokalisert på Ryen i Oslo, som jobber både med isolasjons- og gipsprodukter. Byggteknisk avdeling er ansvarlig for å ta imot alle forespørsler og henvendelser knyttet til bygg.