Ledige stillinger

GLAVA søker Distriktssjef - Nord

Vår avdeling innen Bygg isolasjon i region Nord er et team på 6. Vi forsterker salgskraften ytterligere i dette markedet med en Distriktssjef.

GLAVA® er et solid selskap som over lang tid har bygd en sterk salgsorganisasjon. Vår avdeling innen Bygg isolasjon i region Nord er et team på 6. Vi forsterker salgskraften ytterligere i dette markedet med en Distriktssjef. Vil du jobbe for et av Norges mest anerkjente varemerker i Bygg og anleggsbransjen, er dette en mulighet du ikke bør gå glipp av!  

Som Distriktssjef i vil ditt hovedansvar være å utvikle og forsterke samarbeidet med våre kunder i Troms og Finnmark. Kundeporteføljen består byggevareforhandlere, entreprenører og arkitekter. Dine hovedarbeidsoppgaver er å jobbe proaktivt med å identifisere nye prosjekter og drive salgsprosessen fra a til å. Du vil planlegge og gjennomføre faglige markedsaktiviteter for å tilføre våre kunder merverdi i form av kompetanse. Samspill med øvrig salgsorganisasjon er  sentralt for å lykkes i rollen.

Vi søker deg med som har "passion" for salg. Vi vil prioritere de som kan vise til gode salgsresultater fra byggevarebransjen, og som har erfaring med teknisk prosjektsalg rettet mot både forhandlere og sluttbrukere. Har du en yrkesfaglig og byggteknisk bakgrunn, så ser vi det som en fordel. Du er en tillitsskapende person som setter kunden først, og evner å skape langsiktige relasjoner. Rollen vil kreve at du jobber strukturert og målrettet. Er du en lagspiller som innvolverer, deler og kan spille andre gode, så vil du passe godt inn hos oss. Vi vil foretrekke at du bor i Tromsø.

Vi tilbyr en meget spennende og morsom hverdag i et solid selskap med et sterkt leveransefokus. Du kommer inn i en organisasjon med dyktige og lojale kolleger som alle er meget stolte av GLAVA® som merkevare. Ser du etter et godt arbeidsmiljø med gode rammebetingelser for å kunne lykkes, så kan dette være din mulighet.

Vi har gjort store investeringer i de senere årene for å kunne tilby markedet det beste av isolasjonsløsninger. Du vil her være med på en spennende reise.

Er dette en rolle som trigger og du ønsker å vite mer om stillingen, er du velkommen til å kontakte rekrutteringsselskapet SalesJobs ved Ken-Robin Utvik på mobil 926 04 175 eller Maria Gregersen på mobil 974 95 425. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

______________________________________________________________________

    ENERGIEFFEKTIVISERE NORSKE BYGG
 Med vår kompetanse og våre systemer, skal vi i GLAVA® redusere energitapet i alle typer bygg. På den måten bidrar vi til at samfunnet kan bruke de norske energiressursene mer effektivt og miljøvennlig.