close-pop-up.svg

HR- og lønnsmedarbeider

GLAVA søker nå etter HR- og lønnsmedarbeider som skal ha ansvar for lønnsgodkjenning i GLAVA.

Har du erfaring med lønnskjøring og er god både med penger, regler og folk? Har du lyst til å være med å videreutvikle GLAVA sin HR-avdeling og være en nøkkelperson for våre ansatte? Da er det kanskje deg vi ser etter! Du vil få opplæring og støtte av erfarne kollegaer i GLAVA.

Hva går jobben ut på?

 • Lønnsgodkjenning Glava AS og Saint-Gobain Byggevarer AS, inkl. kontroll og bilagshåndtering.
 • Superbruker/administrator i våre HRM- og tidsystemer.
 • Sikre effektiv arbeidsprosesser og vedlikeholde interne retningslinjer
 • Kontaktperson i lønnsrelaterte spørsmål
 • Rapportering (internt, eksternt)
 • Oppgaver knyttet til årlige lønnsjusteringer
 • Oppgaver knyttet til rekruttering/ansettelser, organisasjonsendringer og avslutning av arbeidsforhold.
 • Kontering av fakturaer som gjelder HR-avdelingen
 • Sykefraværsoppfølging og kommunikasjon med SSC Lønn.
 • Aktivt bidra til utvikling og effektivisering av Glavas lønns- og HR-prosesser
 • Effektivisering og digitalisering av arbeidsprosesser

Vi bruker Simployer HRM, tidsystemet WinTid og Aditro lønnssystem.

 

Hvem er du?
Du kan lønn, og har god systemkompetanse. Du foretrekker digitale verktøy og har erfaring med utviklings- og forbedringsarbeid knyttet til digitalisering og digital brukervennlighet.

Vi ser etter deg som har utdanning fortrinnsvis innen økonomi/lønn/HR/administrasjon. Samtidig er det viktig at du har arbeidserfaring med de aktuelle oppgavene. Du har kunnskap om relevante lover på personalområdet og liker å holde deg oppdatert om endringer og utvikling innenfor ditt fagområde

Du samarbeider lett med andre, er imøtekommende og serviceinnstilt. Vi forventer ikke at du kan alt, eller har svaret der og da, men ser etter deg som liker en utfordring og som kan ta i et tak der det trengs.

Hva kan vi tilby?
Dette er en spennende rolle, som skal videreutvikles i samarbeid med øvrige kollegaer i HR-avdelingen. Sammen skal vi etablere effektive prosesser og utvikle HR- og lønnsfaget. Utviklingsmuligheter for den rette kandidaten.

I GLAVA blir du del av et selskap med lange tradisjoner i en bransje i en rivende utvikling. Vi dekker et bredt kompetanseområde, så her er det mange å lære av! Din arbeidsplass vil være i ved hovedkontoret i Askim.

Høres dette spennende ut? Send oss din CV og en kort søknad snarest HER. Ta kontakt med HR Business Partner Synnøve W. Ihlebekk (932 01 055) dersom du har spørsmål.

Søknadsfrist: 13. juni 2021.

Bygg lysthuset ditt selv

Lysthuset er tilbake i norske hager! Bygg deg et lysthus som ikke må sikres i vindhardt vær, men står grunnstøtt mens du kan slappe av i en behagelig sofa, med levende lys og godt selskap.

Bygg søppelskur og få en finere gårdsplass

De fleste er enige i at søppeldunkene hulter til bulter for ulikt avfall ikke er et vakkert syn. Løsningen er å bygge et søppelskur.

Interiørbloggeres blomsterkasse – bygg den selv!

Bloggeren Vibeke Langørgen blogger om interiør. Hun kastet også et blikk på hagen og bygget en blomsterkasse i Leca med puss. Her er hennes beskrivelse og bilder.