Ledige stillinger

Kundebehandler

Til Glavas hovedkontor i Askim søker People4you etter en fast ansatt kundebehandler.

Kundeservice er sammen med logistikk det operative bindeleddet mellom produksjon og salg. Avdelingens hovedoppgaver er ordrebehandling, tegning og beregning av kompakte tak, produksjonsplanlegging, innkjøp, lagerstyring, transport og levering. De er et team på 19 personer i et hektisk og hyggelig miljø.

Arbeidsoppgaver

  • Kundekontakt ved behandling av ordre pr telefon, mail og EDI
  • Ordrebehandling
  • Mersalg
  • Vedlikehold av grunndata i datasystemer


Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring fra kundeservicearbeid og bruk av ERP-systemer
  • Gode kunnskaper i bruk av Excel
  • Behersker norsk flytende, både skriftlig og muntlig
  • Gode engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig


Personlige egenskaper
Du er en analytisk, presis og nøyaktig person med god arbeidsmoral. I tillegg er du selvstendig samtidig som du liker å jobbe sammen med andre for å oppnå et godt resultat. Videre søker vi deg som har høy yrkesstolthet, er opptatt av å levere kvalitet og har en ansvarsfull og voksen personlighet. Det er en fordel om du bor i nærområdet.

Vi tilbyr
For de rette kandidatene kan vi tilby ordnede arbeidsforhold hos en arbeidsgiver som setter pris på sine ansatte. For den rette personen er dette en stilling med faglige og personlige utviklingsmuligheter. GLAVA® tilbyr konkurransedyktige betingelser, kollektiv pensjonsforsikring og personalforsikring. Din kompetanse er viktig for bedriften og du vil være omgitt av gode kollegaer med mye kunnskap og faglig engasjement.
 
Er dette deg? Registrer din CV og søknad via våre hjemmesider, www.people4you.no.

Har du ytterligere spørsmål kan du kontakte Hanne Danielsen på tlf.nr: 906 48 552 eller e-post: hanne.danielsen@people4you.no. Alle henvendelser går via People4you.
______________________________________________________________________

    ENERGIEFFEKTIVISERE NORSKE BYGG
 Med vår kompetanse og våre systemer, skal vi i GLAVA® redusere energitapet i alle typer bygg. På den måten bidrar vi til at samfunnet kan bruke de norske energiressursene mer effektivt og miljøvennlig.