Ledige stillinger

Prosjektselger Vestlandet

Vår avdeling innen Bygg i region Vest er et  salgsteam på 5 personer. Vi forsterker salgskraften ytterligere i dette markedet med en Prosjektselger.

Saint-Gobain GLAVA er et solid selskap som over lang tid har bygd en sterk salgsorganisasjon i Norge. Vår avdeling innen Bygg i region Vest er et  salgsteam på 5 personer. Vi forsterker salgskraften ytterligere i dette markedet med en Prosjektselger. Vil du jobbe for et av Norges mest anerkjente varemerker i Bygg og anleggsbransjen, er dette en mulighet du ikke bør gå glipp av!  

Som Prosjektselger vil ditt hovedansvar være å bearbeide etablerte kunder samt identifisere nye byggeprosjekter på Vestlandet. Kundeporteføljen består av entreprenører og det beskrivende ledd herunder arkitekter og andre rådgivende konsulentselskaper. Dine hovedarbeidsoppgaver er å jobbe proaktivt med rådgivning samt å posisjonere GLAVA®  og Gyproc sine løsninger og konsepter i tidlig fase av et byggeprosjekt. Du vil jobbe tett med øvrig salgsorganisasjon i regionen og får en svært sentral rolle i vår videre vekst. 

Vi søker deg som har erfaring med teknisk prosjektsalg rettet mot entreprenører og arkitekter. Har du en yrkesfaglig byggteknisk bakgrunn, så ser vi det som en fordel. Du kan vise til gode salgsresultater fra byggevarebransjen i gode og dårlige tider. Du er en tillitsskapende person som setter kunden først, og evner å skape langsiktige relasjoner. Rollen vil kreve at du jobber strukturert og målrettet. Er du en lagspiller som involverer, deler og kan spille andre gode, så vil du passe godt inn hos oss. Vi vil foretrekke at du bor sentralt i Bergens området.

Vi tilbyr en meget spennende og morsom hverdag i et solid selskap som er kjent for høy kvalitet og presisjon på leveranser. Du kommer inn i en organisasjon med dyktige og lojale kolleger som alle er meget stolte av GLAVA® og Gyproc som merkevare. Ser du etter et godt arbeidsmiljø med gode rammebetingelser for å kunne lykkes, så kan dette være din mulighet.

Vi har gjort store investeringer i de senere årene for å kunne tilby markedet det beste av isolasjonsløsninger. Du vil her være med på en spennende reise.

Er dette en rolle som trigger og du ønsker å vite mer om stillingen, er du velkommen til å kontakte rekrutteringsselskapet SalesJobs ved Ken-Robin Utvik på mobil 926 04 175 eller Maria Gregersen på mobil 974 95 425. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   
GLAVA® - ENERGIEFFEKTIVISERE NORSKE BYGG

 Med vår kompetanse og våre systemer, skal vi i GLAVA® redusere energitapet i alle typer bygg. På den måten bidrar vi til at samfunnet kan bruke de norske energiressursene mer effektivt og miljøvennlig.GYPROC - TRYGGE OG KOMFORTABLE BYGG

Vår kompetanse og våre løsninger øker kvaliteten på norske bygg. Med GYPROC på laget kan du være sikker på at du får de beste og mest gjennomtenkte løsningene – enten du er den som eier, den som bygger eller den som skal bruke bygget.