Saint-Gobain Byggevarer AS søker Onsite support konsulenter

Saint-Gobain Byggevarer AS ser etter to supportmedarbeidere til faste stillinger plassert i Oslo. Avdelingen for intern support er i vekst, og ønsker nå å utvide teamet med to nye medarbeidere.

Saint-Gobain er en verdensledende totalleverandør av byggevarer til boligbyggere og entreprenører - utvikler produserer og distribuerer fremtidsrettede byggevarer og tilbyr innovative løsninger på utfordringer knyttet til vekst, energieffektivitet og miljøvern.


Om jobben:
I rollen som Onsite support konsulent vil du være en del av et team med kompetente og dedikerte kollegaer som jobber sammen for å yte det lille ekstra for brukerne som er lokalisert på flere lokasjoner i landet. Du vil i hovedsak være plassert i Oslo og supportere forskjellige arbeidsplasser i denne regionen, men noe reisevirksomhet til andre steder i landet vil også være aktuelt ved behov. Sammen med det nordiske teamet vil du ha ansvaret for brukerstøtte, drift og vedlikehold, samt virksomhetsstøtte. 

Om deg:
Du har en god teknisk forståelse og noen års erfaring innen IT og teknisk support. Du evner å jobbe selvstendig, systematisk og effektivt slik at brukerne får en god kundeopplevelse og service, og du møter alle med et smil om munnen. For å lykkes i denne rollen må du ha et overordnet bilde av dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder, slik at du prioriterer riktig i en hektisk hverdag. Du må være flink til å følge opp og god til å kommunisere både med ikke-tekniske ansatte for å representere bedriften på en profesjonell måte. Videre liker du å grave i ulike problemstillinger og er nysgjerrig av natur, i tillegg innehar du høy grad av proaktivitet og har stor gjennomføringsevne. 

Arbeidsoppgaver:
• Første og andrelinjesupport, via telefon, mail og onsite
• Feilsøking på hardware og software
• Support på printere og skannere
• Oppsett av utstyr og programvare

Kvalifikasjoner:
• Minimum 3 års erfaring med IT-support
• Erfaring med Microsofts produkter
• Meget gode kommunikasjonskunnskaper i norsk og engelsk

Saint-Gobain kan tilby: 
• Konkurransedyktige betingelser
• Gode utviklings- og karrieremuligheter
• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver 

Det vil legges stor vekt på dine personlige egenskaper for denne stillingen. 
For at nettopp du skal bli vurdert må du registrere full CV og din personlige søknad på www.manpower.no, og søke direkte der. Dokumentasjon som attester og vitnemål bes fremvises på et eventuelt intervju. 

Søk på stillingen

Klikk her for å komme til side hvor du kan søke stillingen.
FINN-kode: 155786948