Sales Marine & Offshore

Vil du jobbe med verdensledende løsninger til skipsbyggingsnæringen?  Weber Marine & Offshore styrker sitt salgsteam og trenger deg med erfaring fra teknisk løsningssalg til maritim industri.

Weber Marine & Offshore leverer verdensledende dørkprodukter til et internasjonalt marked innen offshore og skipsbygging. Salgsteamet består av en håndfull ambisiøse mennesker lokalisert i Norge. Forretningsområdet er i vekst, og potensialet for fremtiden er stort, med et internasjonalt marked foran oss og innovative kvalitetsprodukter i bakhånd.

Din hverdag som selger i Weber Marine & Offshore vil innebære mye reising (80-120 reisedager) både i Norge og internasjonalt. Du vil ha utstrakt kontakt mot internasjonale verft, turnkeys og entreprenører, marinekonsulenter/-designere, rederier og operatører. Du vil selge og markedsføre Weber Marine & Offshore sine produkter, løsninger og konsepter, og tilby oppfølging og teknisk støtte for eksisterende kunder.

Salgsteamet er få i antall, og du får stor innvirkning på strategi og prioriteringer fremover. Arbeidsmiljøet preges av entreprenørånd, initiativ og store ambisjoner for å ta Weber Marine & Offshore enda flere steg videre i det internasjonale markedet.

Vi tror den rette kandidaten har minimum 5 års relevant erfaring, aller helst fra løsningssalg til maritim industri. Du har erfaring med å selge løsninger eller prosjekter av høy verdi, og kjenner den langsiktige salgsjobben som kreves for å lykkes. Du bør ha erfaring med utstrakt reisevirksomhet, slik at du kjenner hverdagen som venter i Weber Marine & Offshore. Du må ha gode kommunikasjonsevner på engelsk.

Som person er du en god relasjonsbygger overfor ulike mennesker og beslutningstakere. Du trives med å møte folk fra forskjellige kulturer, og vet å tilpasse deg både situasjon og kultur. Du er ambisiøs og motiveres av vekst og store påvirkningsmuligheter. Du er strukturert og trives med å jobbe planmessig, jevnt og trutt, med langsiktige ambisjoner og salgsmål.

I Weber Marine & Offshore får du stor frihet og mulighet til å påvirke forretningsområdet. Du får faglig og personlig utvikling i et konsern som er kjent for å investere i sine ansatte. Du får konkurransedyktige betingelser og gode personal- og pensjonsordninger. Ikke minst blir du del av et både hyggelig og ambisiøst miljø hvor man samarbeider for å sette og nå nye mål.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Jean Lorange, tlf. 97 55 90 39, eller Richard Tidemann Havdahl, tlf. 97 55 90 94. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad  innen 5. mai 2019. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.


FINN-kode144838851


Spørsmål om stillingen
Kontaktperson: Jean Lorange
Telefon 975 59 039