Ledige stillinger

OM GLAVA - Ledige stillinger

Ledige stillinger

Glava AS består av forretningsområdene GLAVA® Isolasjon, Weber og Gyproc og er en av Norges ledende byggevareprodusenter innen henholdsvis isolasjon, mørtler og gipsplater. Forretningsområdene har samlet 500 ansatte, en omsetning på 2,4 mrd kr og egne produksjonsenheter i Norge. Forretningsområdene har en felles ledelse og er eiet av det franske konsernet Saint-Gobain.

Byggteknisk rådgiver Gyproc

Stillingen som byggteknisk rådgiver Gyproc jobber med gips og systemer for lett byggeteknikk. 
Byggteknisk avdeling er i vekst og skal ansette en teknisk rådgiver som vil inngå i en avdeling med 8 personer lokalisert på Ryen i Oslo, som jobber både med isolasjons- og gipsprodukter.  Byggteknisk avdeling er ansvarlig for å ta imot alle forespørsler og henvendelser knyttet til bygg.

BYGGTEKNISK RÅDGIVER GLAVA

Stillingen som byggteknisk rådgiver GLAVA jobber med isolasjonsområdet. Byggteknisk avdeling er i vekst og skal ansette en teknisk rådgiver som vil inngå i en avdeling med 8 personer lokalisert på Ryen i Oslo, som jobber både med isolasjons- og gipsprodukter. Byggteknisk avdeling er ansvarlig for å ta imot alle forespørsler og henvendelser knyttet til bygg.