close-pop-up.svg

Om oss

Glava® er Norges største leverandør av isolasjonsprodukter til varmeisolering, lydisolering og brannisolering. Vi tilbyr isolasjon laget for norske forhold. På denne siden blir du bedre kjent med oss.

Kontakt oss for rådgivning

Norges mest brukte isolasjon

Glava Proff 34 er den optimale isolasjonen for norske forhold og proffens førstevalg​. I tillegg har vi et bredt spekter av isolasjonsprodukter tilpasset alle typer bygg og prosjekter.

Glava er en forkortelse for glassvatt, som betyr at vi hovedsakelig lager produkter med glassull. Glassull har flere fordeler, som å være lett i vekt og isolere godt, og er en av flere grunner til å være foretrukket av mange.

Se alle glassull-produktene her.

Over 80 år med erfaring

Glava ble etablert i 1935, og har mange års erfaring med å produsere kvalitetsprodukter til byggevarebransjen. Selskapet eies i dag av det franske industrikonsernet Saint-Gobain, og er solid forankret i Norge med fabrikker i Stjørdal og Askim, og kontorer i Oslo.

Saint-Gobain Construction Materials Norway er et merkevarehus bestående av merkevarer som Gyproc, Weber og Leca, i tillegg til Glava. Vi produserer, rådgir, markedsfører og selger løsninger som bidrar til en mer bærekraftig byggebransje. 

Vi er en del av Saint-Gobain Construction Materials Norway