close-pop-up.svg

Glava Proff 34

Proff 34 er vår beste standardisolasjon for gulv, vegger og tak. Laget med glassull har produktet gode varme-, lyd- og brannisolerende egenskaper. Proff 34 isolerer faktisk hele ni prosent bedre enn andre standardprodukter på markedet (sammenlignet med A37). Det betyr at du trenger mindre isolasjon for å oppnå samme effekt, og kan bygge slankere konstruksjoner. Ikke minst er glassull lett å jobbe med og veier lite. Alle våre glassullprodukter er laget med opptil 80 prosent resirkulert glass.

Hver pakke med Glava Proff 34 er komprimert ned til én femtedel av sitt bruksvolum, slik at pakningen er lettere å bære og håndtere for deg, enten det er på byggeplassen eller hjemme. Produktet har en fast form og god spenst, som gjør monteringen i vegg og tak mer effektiv

Glassull er et fleksibelt materiale, som gjør at selve monteringsjobben din blir lettere. Isolasjonsplatenes spenst gjør at de står godt i stenderverket ved montering.

Glava Proff 34 har gode varme-, lyd- og brannisolerende egenskaper. Produktet isolerer hele ni prosent bedre enn annen standard byggisolasjon (A37).

Glava Proff 34 lages med opptil 70 prosent resirkulert glass, noe som bidrar til et godt miljøregnskap for produktet. Isolasjonspakkene er kraftig komprimert, noe som effektiviserer logistikken til og fra fabrikker og byggeplasser, og gjør at vi kan redusere antall lastebiler på veiene. Investeringen i nye produksjonsanlegg i Stjørdal og Askim har dessuten bidratt til en mer energieffektiv produksjon. Dette gjør Glava Proff 34 til et mer miljøvennlig valg, sammenlignet med annen byggisolasjon.

Pakkene med Proff 34 er komprimert ned til en femtedel av sitt bruksvolum. Det gjør at vi kan frakte mer isolasjon per lastebil, som reduserer utslipp på veiene. I tillegg blir det lettere for deg å håndtere isolasjonen på byggeplassen.

Lambdaverdi sier noe om materialets evne til å lede varme. Jo lavere lambda-tall, jo bedre isolasjonsevne har produktet. Som navnet sier, er lambdaverdien 34 for Glava Proff 34. Det gir en merkbar bedre isolasjonseffekt enn annen standardisolasjon på markedet (som gjerne har lambda 37 eller høyere).

Norge har et utfordrende klima, en særegen byggeskikk (bruk av tre) og strenge byggeregler. I tillegg har vi en utfordrende geografi med tanke på logistikk og service. Vår forretningsfilosofi handler om å være optimalisert for dette. Vi tester og utvikler produkter spesielt for norske forhold, og vi har en distribusjon og tilstedeværelse som dekker hele landet vårt.