close-pop-up.svg
Boligbygg

Må etterisolere én million norske boliger – håndverkerne har en nøkkelrolle

Norge har forpliktet seg til å være et nullutslippssamfunn i 2050, som i praksis vil si at alle boliger skal ha energiklasse A. Håndverkere som har kunnskap om klimamålene og kan gi gode energiråd til sine kunder, har et enormt konkurransefortrinn.

Bærekraft

Krohnen på verket

Den solide konstruksjonen i massivtre gjør Krohnen til et blikkfang i Bergen. Ikke minst er det bæresystemene, og yttervegger med isolasjon og gips, som gir store utslag i klimaregnskapet.

Tak

Fabrikken sparer 200.000 kWh årlig på taket

En skal ikke kimse av kronene et energitiltak som etterisolering av tak kan spare på sikt. Enova-støtte kombinert med skyhøye strømpriser gjorde investeringen enda bedre.

Ble ribbet ned til stålet og bygd opp igjen

Fra dårlige lokaler til sertifiseringsklasse «Breeam outstanding». Kommunegården fra 1990 er nesten ikke til å kjenne igjen.

Yttervegg/fasade

På Tjøme bygges en moderne skole isolert med Glava®

Et mer miljøvennlig bygg er målet når den nye ungdomsskolen bygges på Tjøme. Materialer som massivtre og det kortreiste produktet Glava Pluss System er valgt til prosjektet.

Næringsbygg

Rehabilitering av trangt ventilasjonsrom på butikksenter

Behov for store kanaler i et trangt teknisk rom på butikksenteret i Brekstad skapte utfordringer. Løsningen ble Climaver®. Fleksibelt, raskt og enkelt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du ha nyheter, inspirasjon og informasjon om våre produkter og løsninger rett i innboksen? Alt du trenger å gjøre er å legge igjen informasjonen din under.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til at Glava kan lagre opplysningene mine. Jeg kan melde meg av når som helst.