close-pop-up.svg

Fabrikken sparer 200.000 kWh årlig på taket

En skal ikke kimse av kronene et energitiltak som etterisolering av tak kan spare på sikt. Enova-støtte kombinert med skyhøye strømpriser gjorde investeringen enda bedre.

Ble ribbet ned til stålet og bygd opp igjen

Fra dårlige lokaler til sertifiseringsklasse «Breeam outstanding». Kommunegården fra 1990 er nesten ikke til å kjenne igjen.

Yttervegg/fasade

På Tjøme bygges en moderne skole isolert med Glava®

Et mer miljøvennlig bygg er målet når den nye ungdomsskolen bygges på Tjøme. Materialer som massivtre og det kortreiste produktet Glava Pluss System er valgt til prosjektet.

Næringsbygg

Rehabilitering av trangt ventilasjonsrom på butikksenter

Behov for store kanaler i et trangt teknisk rom på butikksenteret i Brekstad skapte utfordringer. Løsningen ble Climaver®. Fleksibelt, raskt og enkelt.

Oppgradering av ventilasjonsrom med Climaver®

Da ventilasjonsrommet på ungdomsskolen i Surnadal skulle oppgraderes, var ventilasjonskanalen Climaver® fra Glava® et naturlig valg for montørene i Kemco Møre.

Energioppgradering av borettslag med Enova-støtte

To borettslag på Oppsal i Oslo får en velfortjent energioppgradering etter 60 år. Effektene for beboerne er bedre inneklima, mindre støy og lavere energiforbruk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du ha nyheter, inspirasjon og informasjon om våre produkter og løsninger rett i innboksen? Alt du trenger å gjøre er å legge igjen informasjonen din under.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til at Glava kan lagre opplysningene mine. Jeg kan melde meg av når som helst.