close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Etterisolerte kjelleren – en god investering i boligen

Familien innredet ikke bare kjelleren, men gjorde jobben skikkelig for å få et godt inneklima. – Slike investeringer vil alltid lønne seg, sier eiendomsmegler Paal Hegdahl.

Hurtigherdende produkter i vinden

Webers forskningsavdeling har utviklet en lang rekke hurtigherdende produkter. Hos Optimera selger særlig membranen Superflex D2 godt.

Yttervegg/fasade

Bygger trendy peiser med Webers puss

Mr. Fireplace og kollegene hans i Varmeforum bygger mange peiser. De velger Weber for en rask arbeidsprosess og et godt resultat.

Lecavegg og fin murpuss er perfekt for svømmehall og våtrom

Lett og solid Lecavegg kombinert med tynn murpuss gir god flyt i byggingen av et digert våtrom – nye Ullensaker svømmehall.

Lyd og akustikk

Lyddemping i restaurant

Nå kan gjestene i restauranten snakke normalt sammen, og lydforholdene i alle etasjene er optimale og behagelige.

Gulv

La Designgulv med ny og kraftigere pumpe

Et gammelt, totalrenovert meieri skal bli ungdomshus. For å få et pent og levende gulv som tåler mye bruk, valgte utbygger Designgulv fra Weber.