close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

God ergonomi og økonomi med den lette gipsplata ErgoLite

Når vegger og himlinger i et 7 etasjer stort hotell skal gipses, hjelper det mye at gipsplata ErgoLite veier litt mindre per m2.

To murere i aksjon.
Yttervegg/fasade

Bygger Grønnbolig med Leca-blokker og Weber-puss

På Kongsvinger reiser Hedmark Murmesterforretning AS en tomannsbolig hovedsaklig bygget av Leca- og Weber-produkter. Resultatet er en moderne og miljøvennlig bolig med stilrent design og god bokomfort.

Blåseisolasjon

Effektivt med blåseisolasjon

Ved Bruket Brygge i Fredrikstad er all isolasjon blåst inn i veggene.

Par står foran vindu i huset Villa Funcio.
Lyd og akustikk

De var skikkelig uenige under byggingen av denne flotte funkisvillaen

Estetikeren ville ha stil og luksus. Praktikeren ville ha god romakustikk så huset ikke ble «bråkete» å være i. Begge fikk det som de ville.

Yttervegg/fasade

Historie og teglstein i veggene for jusstudentene i Oslo

Nye Domus Juridica er et moderne universitetsbygg med teglfasade. Steinene og mørtelen bidrar sterkt til å fremheve jusstudentenes nye base i Oslo.

Isolasjon

Strømmer til det nye biblioteket på Svalbard

Da Longyearbyen kulturhus ble utvidet med nytt bibliotek, eksploderte besøket.