close-pop-up.svg
Boligbygg

Etterisolerer 53 hus i samme nabolag

Frusethenga borettslag etterisolerer boligmassen fra 1981, som har et minimum av isolasjon i veggene fra før. Her energioppgraderes 53 hus til høyere standard og lavere strømregning.

Isolasjon

Løftet lette hytter til fjells

Da Baugsberget fjelltopphytter i Alvdal skulle bygges, var lav vekt og høy isolasjonsevne viktig for valg av isolasjon. Hyttene skulle nemlig løftes til fjells.

Yttervegg/fasade

Spenstig arkitektur med teglstein og mørtel i Asker

Med buede former, detaljer og spennende bruk av teglstein, glir det prisvinnende Wesselkvartalet i Asker godt inn i omgivelsene. Weber har levert Leca-produkter og mørtel til prosjektet.

Fargerike murfasader i Askim

Flere tar nå til orde for mer fargerike fasader og mindre monoton arkitektur. Utbygger Mako-Invest AS og utførende Byggservice Askim AS har tatt grep for å lage byggeprosjekter som skiller seg ut - med gjennomfarget murpuss fra Weber.

Slik løste de lydutfordringene midt i tjukkeste Oslo

Nye Ruseløkka skole er et resultat av mange viktige hensyn som må tas for å trives i et skolebygg. Den gamle og slitte skolen er erstattet med lyse klasserom med god akustikk.

Svømmehall med god akustikk på Jessheim

Lydbildet i en svømmehall kan være overveldende. Men har du tenkt på at god akustikk ikke bare handler om komfort, men også om sikkerhet?