close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg
Yttervegg/fasade

Rehabiliterte sveitservilla med Glava Pluss System

Da eierne startet rehabiliteringen, oppdaget de at mye av huset var pill råttent og feil bygd. Løsningen ble en total nedstripping av sveitservillaen.

Yttervegg/fasade

Huseierne renoverte boligen og oppfylte husdrømmen

Huseierne på Nøtterøy visste akkurat hvilke behov de ville dekke da de totalrenoverte og bygde på boligen fra 1964. Med Glava isolasjon og Gyproc-gips har de oppnådd det de ville.

Betong og anlegg

– Det er klart vi sparer masse tid på dette!

Elementmontering AS har understøpt og fugestøpt flere hundre sjaktvegger for Jotun. Til det store oppdraget, brukte de Webers utstyrsconteiner og spesialmørtel.

Lyd og akustikk

Equinor Business Centre

Senteret som har fungert som mottakelse og konferansested for Statoil i over 30 år har fått en omfattende oppgradering med stor fleksibilitet og moderne teknologi.

Lyd og akustikk

Dyveke Skole

Dyvekeskolen på Amager i Danmark ble kåret til Årets Skolebygg 2014 etter omfattende renovering av vegger og himlinger.

Innervegg

Sykehuset Østfold Kalnes

Sykehuset Østfold Kalnes er det første sykehuset i Norge bygd med den nye helsemodellen med design og layout som støtter pasienthelbredelse.