close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg
Isolasjon

Undervannsrestaurant bak et skall av Glava Isolasjon og betong

Restauranten Under i Nordsjøen serverer middag fem og en halv meter under havflaten.

Gulv

Samme kvalitet hele veien

– Det er alltid samme kvalitet og stabilitet på massen. Derfor bruker vi Weber, sier Bjarne Moxness, arbeidsleder i Industrigulvspesialisten AS.

Fasadebilde Pilestredet 77/79
Yttervegg/fasade

Murverksprisen til Pilestredet 77/79

Pilestredet 77/79 har mottatt Murverksprisen 2020. Boligbygget har arkitektur i verdensklasse, og den fargede murmørtelen er levert av Weber.

Yttervegg/fasade

Byggfagelever bygde varmestue

Når kulda biter i nesetippen hele veien ned alpinbakkene, er det kjekt med en skikkelig varmestue. To byggfagklasser har sørget for det.

Gulv

Gulvene må tåle mye trykk

Alle etasjene på den nye Kunst- og designhøyskolen har lydgulv. Derfor måtte gulvet sparkles ekstra tykt slik at det tålte tung belastning under byggearbeidet.

Gulv

Effektivt med pumpe på Golf Tower

Med pumpebil og gode forberedelser greide Oltedal Golv AS i Sandnes å sparkle nesten 5.000 kvadratmeter gulv på én dag.