close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg
Yttervegg/fasade

Ny skole i massivtre og Glava Pluss System

I Bjørnafjorden kommune utenfor Bergen bygger entreprenørselskapet HENT nye Borgafjell barneskule i massivtre – og Glava Pluss System. En bærekraftig og miljøvennlig løsning

Lyd og akustikk

Heidi Wengs hus med fokus på trivsel, helse og komfort

– God søvn, godt inneklima, god akustikk og lydisolasjon er kjempeviktig for min restitusjon og velvære, sier Heidi Weng.

Gulv

Arkitekten ville ha et lettstelt, slitesterkt og vakkert gulv i kulturhuset

Et gulv som er lett å vaske, pent å se på og som tåler røff bruk ble valgt i kulturhuset Meieriet.

Bilder av lydabsorbenter på Haukeland universitetssykehus
Lyd og akustikk

Lydbafler skaper rolig venteplass på Haukeland

Lydabsorbenter skaper vennlig velkomst for pasientene på Haukeland universitetssjukehus. Mer lys og bedre lydforhold gjør ventehallen til et bedre sted å være.

God ergonomi og økonomi med den lette gipsplata ErgoLite

Når vegger og himlinger i et 7 etasjer stort hotell skal gipses, hjelper det mye at gipsplata ErgoLite veier litt mindre per m2.

To murere i aksjon.
Yttervegg/fasade

Bygger Grønnbolig med Leca-blokker og Weber-puss

På Kongsvinger reiser Hedmark Murmesterforretning AS en tomannsbolig hovedsaklig bygget av Leca- og Weber-produkter. Resultatet er en moderne og miljøvennlig bolig med stilrent design og god bokomfort.