close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Null utslipp, mye overskudd

Ved Sintef sin ZEB Flexible Lab i Trondheim er det miljøegenskapene som har bestemt valg av produkter. Dermed ble det Glava-produkter i tak og vegger.

Yttervegg/fasade

Pusser opp både biler og bygninger

Racerbilsjåfør Stian Paulsen retter vanligvis opp kollisjonsskadde biler. Men nå renoverer og bygger han ut det gamle industribygget helt selv, med blant annet Gyprocs gipsplater.

Blåseisolasjon

Null utslipp, mye overskudd

Ved Sintef sin ZEB Flexible Lab i Trondheim er det miljøegenskapene som har bestemt valg av produkter. Dermed ble det Glava-produkter i tak og vegger.

Gulv

Gulvet i dette lokalet har en viktig rolle: Du skal ikke legge merke til det

Gulvet er helt avgjørende for hvordan selve rommet og interiøret i det oppfattes. Da Polestar skulle innrede sitt Space i Oslo sentrum, ble ingenting overlatt til tilfeldighetene. Atmosfæren i showrommet skal framheve bilene som utstilles, og det setter strenge krav til alle flater, ikke minst gulvet.

Yttervegg/fasade

Ny skole i massivtre og Glava Pluss System

I Bjørnafjorden kommune utenfor Bergen bygger entreprenørselskapet HENT nye Borgafjell barneskule i massivtre – og Glava Pluss System. En bærekraftig og miljøvennlig løsning

Lyd og akustikk

Heidi Wengs hus med fokus på trivsel, helse og komfort

– God søvn, godt inneklima, god akustikk og lydisolasjon er kjempeviktig for min restitusjon og velvære, sier Heidi Weng.

Gulv

Arkitekten ville ha et lettstelt, slitesterkt og vakkert gulv i kulturhuset

Et gulv som er lett å vaske, pent å se på og som tåler røff bruk ble valgt i kulturhuset Meieriet.