close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg
Dyvekeskolen på Amager i Danmark ble kåret til Årets Skolebygg 2014 etter omfattende renovering av vegger og himlinger.
Byggeprosjekt
Københavns Ejendomme
Byggeår
2014
Utførende
Enemærke & Petersen A/S
Prosjektvisning
Last ned(PDF, 1 MB)

Arkitekt
KANT Arkitekter

Dyvekeskolen på Amager i Danmark ble i 2014 kåret til Årets Skolebygg etter en omfattende renovering.

Alle himlingene i klasserommene og gangarealene ble byttet ut. KANT arkitekter valgte Gyptone Quattro akustikkhimling fordi de klassiske, perforerte gipsplatene arkitektonisk sett likner de opprinnelige himlingene og fordi Gyptone Quattro innfrir de strenge akustikkravene fra København kommune. 

Arkitektens uttalelse:

Den estetiske kvaliteten var avgjørende for valget av Gyptone Quattro, men det var også viktig at gipsplatene tåler det” harde” skolemiljøet med aktive skoleelever – og at de kan males og enkelt repareres. 

Lydmålinger ble utført for å dokumentere at man i rommene med perforerte gipsplater – i kombinasjon med Ecophon veggabsorbenter – kunne oppfylle kommunens krav til etterklangstid på 0,4 sekunder. En av Danmarks ledende akustikere, Claus Møller Petersen fra Grontmij Acoustica, stod i spissen for testingen. Samtidig gjennomførte man en brukerundersøkelse. Skolens lærere uttalte seg begeistret om løsningen som ifølge brukerne ikke bare gir god lyd hvor støy fra elever holder seg på et behagelig nivå, men samtidig sikrer god taletydelighet.