close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Arkitekttegnet enebolig i Halden

Gyproc
Moderne, store og åpne rom gjorde det nødvendig å tenke god romakustikk i prosjekteringen.
Byggeprosjekt
Familien Slåttland
Byggeår
2016
Utførende
Mesterbygg Halden AS

Arkitekttegnet, nybygget enebolig i moderne stil, med store åpne rom, gjorde det nødvendig å ta hensyn til god romakustikk i prosjekteringen. Løsningen ble å integrere akustikkregulerende gipsplater, Gyptone BIG, i himlingene i samtlige rom. Man valgte en plate med diskret mønsterperforering, kun 3 x 3 mm kvadratiske hull, som knapt er synlig i den ellers slette himlingen. 

Alle veggene er bygget med harde, skrufaste gipsplater. Boligen har ingen lister mot himling, rundt dører eller vinduer. Rundt vinduene har man brukt Gyprocs løsninger med utforingsplate, stålprofiler og forskjellige typer av sparkelprofilene Gyproc AquaBead. Det tekniske rommet er lydisolert med bl.a. akustikkprofiler, Gyproc AP 25.

Dette er en bolig med smarte gips-løsninger tvers igjennom!