close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Equinor Business Centre

Gyproc
Senteret som har fungert som mottakelse og konferansested for Statoil i over 30 år har fått en omfattende oppgradering med stor fleksibilitet og moderne teknologi.
Byggeprosjekt
Equinor ASA
Byggeår
2014
Utførende
Byggmester O. Torjussen & Sønner AS

Arkitekt
Link Arkitektur

Equinor Business Centre er et konferansesenter med plass til opp mot 500 personer til konferanse og 378 til bankett. I prosjektet ble det stilt store krav til at arealene skulle være fleksible, derfor bygget man mobile vegger for raskt å kunne endre romstørrelse og funksjon. Utover konderanse- og selskapslokaler rommer senteret en restaurant med 232 sitteplasser, auditorium, filmrom, lounge og en VIP avdeling. 

Byggeprosjektet ble gjennomført i tre faser over flere år. Basert på Statoils retningslinjer for farge- og materialvalg har Gyproc konsulenter arbeidet med byggherrer og kunstnere for å finne de rette løsningene når det gjelder design, materialer og overflater. I tillegg har de bidratt til å utarbeide tilbudsdokumenter.

Senteret skal ivareta mange forskjellige brukere fra både inn- og utland, og det vil bli brukt til mange forskjellige arrangementer. Det er derfor lagt vekt på at det skal være lett å orientere seg og gi brukerne gode romopplevelser.

Foto: Bitmap AS / Kim Laland