close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Pusser opp både biler og bygninger

Det er her han trives best, Stian Paulsen (33), i bilen sin og først i feltet. Foto: Stian Paulsen Racing
Racerbilsjåfør Stian Paulsen retter vanligvis opp kollisjonsskadde biler. Men nå renoverer og bygger han ut det gamle industribygget helt selv, med blant annet Gyprocs gipsplater.

Akkurat som store deler Norges befolkning, pusser Stian Paulsen (33) opp mens korona-pandemien herjer. Men i stedet for å renovere privatboligen, er det arbeidsplassen og hobbyen som får seg en solid oppgradering.

Både racerbil og kollisjonsskadde biler

– Det er faderen, broren min og jeg som har to gamle industribygg på Skåra i Fredrikstad. Jeg disponerer det ene bygget, opprinnelig en gammel stall, der jeg har racerbilverkstedet og karosseriverkstedet. Dessuten skal jeg bygge en lakkboks, pluss et nytt inngangsparti med gjestetoalett, forteller Stian.

Bygget hans er på 240 m2, pluss 70 m2 til kontorer i 2. etasje.

 På veggene bruker jeg gipsplater fra Gyproc. Platene er enkle å håndtere og passer godt til mitt bruk. Etter montering blir de sparklet og malt, forteller han.

Han har også brukt vindtettingsplater utvendig.

Driver for seg selv

Selv om Stian elsker racerbilkjøring, er det i industribygget han tjener til livets opphold. Her driver han for seg selv, kjøper kollisjonsskadde biler, retter opp, klargjør og selger.

– Det er mye å gjøre – men jeg liker å ha mange jern i ilden. I disse koronatider er det ikke så mye å finne på, så da var det bare naturlig å sette i gang med rehabiliteringen. Jeg har jo ikke råd til å sette bort oppussingen, så derfor skal jeg gjøre alt selv. Dessuten trives jeg med det, og når jeg gjør ting selv, er jeg sikker på at resultatet blir slik jeg vil ha det. Det tar sikkert litt lenger tid, men det er bedre enn å være gjeldsslave, sier han med et glimt i øyet.

Platene er enkle å håndtere og passer godt til mitt bruk.

Stian Paulsen

Racerbilsjåfør

Full fres neste år?

Stian forteller at han bestemte seg 14 dager før koronaen stengte landet i fjor om å ta et hvileår fra racerbilkjøringen. Han har ikke tenkt å kjøre noe i år heller, men neste år er det planlagt full satsing.

  • Jeg kjører mye go-kart for å holde formen ved like. Racerbilkjøring ble jeg interessert i da jeg fikk go-kart som10-åring. Vi var mye på Rudskogen på billøp og jeg ble bitt av basillen. Ikke bare det å kjøre, men å planlegge, teste og sette opp. Dessuten er det et veldig bra miljø, sier han i en liten pause i oppussingen.

Her kan du følge med på Stians aktiviteter – både oppussing og racing: “Stian Paulsen Racing”.

Boligbygg

Tid spart på smidig boligbygging i Lakselv

Det krever en effektiv byggeprosess for å ferdigstille åtte tomannsboliger pyå rekordtid, lengst nord i landet.

Lyd og akustikk

Årets skolebygg, Torvbråten skole med GLAVA fra gulv til tak

Barneskolen i Asker er allerede profilert på BBC som et ekstra bærekraftig bygg. Årets skolebygg 2021 er et eneste stort GLAVA-bygg.

GLAVA-familien

Effektiv byggeprosess med dedikert prosjektteam

GLAVAs prosjektteam sørger for smidige og effektive byggeprosesser som får makset fordelene med å være en stor merkevarefamilie.